“Erkekler ve Kadınlar”, Barbara De Santi Vincenzo ile kapanıyor

celikci

New member
Barbara güçlü bir çekim hissetmek Vincent ve stüdyoda doğrudan şunu itiraf ediyor: “Sabah 6.30'da ilk duyduğum kişi o, yatmadan önce duyduğum son kişi o, bütün gün görüntülü konuşuyor. Seni çok seviyorum”. Ancak şövalye, kadının kendisiyle çok fazla ilgilendiğini düşünüyor ve şöyle düşünüyor: “Barbara, 2 saatliğine çıktık, farkında mısın? Hafta içinde beni rahatsız eden bazı davranışlar vardı ve sana da açıkladığımı söylemiştim” .

Öte yandan Barbara, öpüşmenin yanı sıra Vincenzo'nun tavrından da rahatsız oluyor. Ilaryakadının ona gösterdiği ilgiye gereken önemi vermiyor: “Kendimi kendi odama kilitledim bekârlık ve bunda sorun yoktu. Bana birlikte bir şeyler paylaşmanın ne kadar güzel olduğunu hatırlattı ve artık benim için her şey bitti.”

Vincenzo, “Şu anda yaptığım şeyler için beni eleştirmeyen, neşeli biriyle birlikte olmak istiyorum” diye açıklıyor. Ve şunu ekliyor: “Hafif bir kadın değil, hafif bir ilişki istiyorum.” Bu noktada Barbara tanışıklığını bitirmeye karar verir ve gözyaşlarına boğulur: “Onun bunu öpmesini, diğerini öpmesini kabul edecek kadar hafif yürekli değilim.” “Hep hatalı mıyım? Her seferinde aynı hikaye mi? Bu çok zor”, diye bitiriyor kadın.