“Erkekler ve Kadınlar”, Aurora Gemma argümanı: Maria De Filippi ağzından kaçırdı

celikci

New member
İLE “Erkekler ve kadınlar” profilinin yayınladığı iddia edilen sosyal hikaye üzerinde fırtına kopuyor Aurora Tropea: tahtın hanımı “meslektaşına” ağır bir şekilde saldırırdı Gemma Galgani. Sorunu açıklığa kavuşturmak için müdahale eden Gianni Sperti ile gerçek bir vaka ortaya çıktı. Aslında son birkaç saatte Aurora, Gemma’ya karşı çok saldırgan bir hikaye paylaşırdı Mesajın farkına varınca stüdyoda ondan açıklama istemek istedi. Böylece Aurora’nın böyle bir mesaj yayınladığını defalarca reddetmesi nedeniyle Sperti konuya ışık tutmaya çalıştı.

“Benim hakkımda korkunç sözlerle benzersiz derecede iğrenç bir hikaye yayınladınız”, Gemma’nın şikayeti. Aurora, “Şaka mı yapıyoruz? Bu bir iftiradır. Benim adım nerede? Ben bu tiyatro oyunlarına katılmıyorum, seni şikayet edeceğim” diyerek kendini savunmaya çalıştı. Sperti ancak rahatsız edici hikayenin bir kısmını okuyor ve ekran kaydından bir sonraki hikayedeki kadının adını okuyoruz.

Bu yüzden yorumcu bunu almak için doğrudan ona dönüyor daha fazla açıklama: “Burada adın yazıyor – diyor -, kontrol etmek için yaklaşmak istemiyorsun çünkü sana yakışmıyor. Aurora bu hikayeyi kötü bir zevkle yazmış ve bir kadından sanki hayırmış gibi bahsediyor. iyi”. Bu noktada kadın öfkeye kapılır ve birinden destek almaya çalışır. Maria De Filippi: “Neden bunlara izin vermeye devam ediyorsunuz?”. Ancak bu sefer sunucu ağzından kaçırdı: “Ben bıktım – dedi – o, senin tek yaptığın bunları yapmak. Bunları her zaman kameraların önünde yapıyorsun, stüdyonun dışında yapıyorsun. Görmüş olacaksın” hikaye ve sen bunu bildirmiş olacaksın”.