“Erkekler ve Kadınlar”, Anne için Sabrina Zago'nun gözyaşları

celikci

New member
“Şimdiye kadar kendini saçma yapıyor. Sadece kameralar için burada olduğumu düşünüyorsan, benim hakkımda ve size hayatım hakkında söylediklerimi gerçekten anlamadın. Bence kameraları seven, yaptığınız her şey göz önüne alındığında”, saldırı Sabrina. “Bu doğru değil, sadece 3 hafta kalmak istedim” diye yanıtlıyor Yusuf. “Tabii ki, bir kadınla tanışmak için konsantre olmak ve zaman ayırmak, çok iyi bir dansçı olan Gianni'ye meydan okuyor. Seni saçma yapan sensin, her zaman benim hakkımda söyleyecek bir şeyin var: aramızda çalışmadı ve asla çalışmayacak” diye açıklıyor. 54 yaşındaki. “Barışta kalmak, yolunu yapmak istiyorum,” diye yanıtlıyor Şövalye. İkisi arasındaki çatışmada tekrar ekler Isabella özür dilemenin avantajı Sabrina Son birkaç hafta içinde ona karşı olduğu tutum için: “Sabrina'dan özür dilemek istiyorum çünkü maalesef buraya geldiğimde Giuseppe bana bir şeyler söyledi ve bir cümle yaptım. Kalbimle sana üzgün olduğumu söylüyorum, bir erkekten muzdarip bir kadın gördüğümde kalbim sıkılıyor”. Ve ekliyor: “Joseph beni hayal kırıklığına uğrattın, bir yalancı ve güvensizsin”. Isabella, Forte Sabrina'yı kucaklıyor ve annesinin son ortadan kaybolması için başsağlığı dilemek için andan da yararlanıyor. “Sabrina'yı hareket ettirdin mi?” Sunucuya sorar Maria de Filippi. “Evet, çünkü annem için başsağlığı da beni yaptı. Güçlü olmadığım bir zamanda oldu, hepimiz hayatta zor anları geçiyoruz. Şimdi, . Annemin beni hareket ettirdiğini hatırlıyorum“, Sabrina gözyaşlarıyla sonuçlanıyor.