celikci
New member
Sunucu stüdyoda Maria De Filippi iki klip gösterir. İlkinde EmelTartışmanın ardından soyunma odasına gitti Michele Longobardi tepkisi hakkında açıklama istemek ve ilişkiyi yeniden kurmaya çalışmak. Ancak ikincisinde talip bir kadeh şarap içer. Alessio Pecorelli harici bir gezi sırasında ve ona ilişkilerini açıklığa kavuşturmak için Michele'ye gittiğini itiraf eder. Bu son video şunu itiraf eden tronistayı rahatsız ediyor: “Buradayım çünkü takdir ettim Birçoğu gururunu bir kenara atıp soyunma odasına geliyor. Ben de gururumdan vazgeçtim ve buradayım.”
“Sana geldim çünkü stüdyodaki tepkin çok etkileyiciydi ve kendimi suçlu hissettim. Seninle empati kurdum”, diye açıklıyor kız. Sonra saldırıyor: “Sonra düşündüm ve senin Amal'ı sevmediğini, egonu bu kadar önemsediğini fark ettim.” Bu noktada Tronista ağzından kaçırdı tekrar: “Temiz çıkamayacaksın, sahtesin.” “Sahte miyim? Ama devam et“, talipin sinirlendiği sonucuna varıyor.
“Sana geldim çünkü stüdyodaki tepkin çok etkileyiciydi ve kendimi suçlu hissettim. Seninle empati kurdum”, diye açıklıyor kız. Sonra saldırıyor: “Sonra düşündüm ve senin Amal'ı sevmediğini, egonu bu kadar önemsediğini fark ettim.” Bu noktada Tronista ağzından kaçırdı tekrar: “Temiz çıkamayacaksın, sahtesin.” “Sahte miyim? Ama devam et“, talipin sinirlendiği sonucuna varıyor.