Erkekler ve Kadınlar, Alessandro Vicinanza çıkıyor, hâlâ Roberta Di Padua'yı mı düşünüyor?

celikci

New member
Alessandro ve Roberta'nın parfümü

Alessandro Vicinanza

Maura ile yaptığı gezi hakkında konuşmak için Maria De Fippi'nin programını inceleme merkezine geri döner. Bayan, sunum yapan kişinin sorularına, şövalyeyle harika suç ortaklığı anları geçirdiğini ve onu tanımaya devam etmeyi planladığını açıklayarak yanıt verdi. “Umarım kafası karışmamıştır.”Bayan onunla dalga geçti. Alessandro ve Roberta'nın son günlerde yayınladığı hikayeleri stüdyoya ve evdeki halka anlatan Maria De Filippi'nin müdahalesi geliyor: “Biliyorum ki hem siz, hem de Vicinanza'ya hitaben De Filippi diyor – ve Roberta bir parfüm gönderdi“. Alessandro şaşırmış gibi görünmüyor ama aslında bunu kendisinin yaptığını itiraf ediyor bilerek. “Evet, bu benim ve Roberta'nın parfümü ve hikayemizi şarkımızla birlikte yayınladım çünkü onun tepkisini umuyordum – diye ekledi -. Roberta'dan hoşlanıyorum ve nasıl ayrıldığımızı göz önünde bulundurarak konuşmak için de onunla dans ederdik” .

Roberta'nın tepkisi

Tronist Ida Platano'nun ve eski sevgilisinin gözü önünde olan şövalye, yeni ve fırtınalı bir ilişkiyi riske atmak istemediğini itiraf ediyor: “Bunu riske atmak istemiyorum. Hata yapmak istemiyorum ve Onları vermek istemiyorum. Gerçek bu. Umarım daha önceki romantik durumlarda kimseyi incitmemişimdir.” Bayan ise Alessandro'yla başka bir tanıdığından söz etmiyor ancak kendisini onunla dalga geçmekle sınırlıyor: “10 gün öncesine kadar başka biriyle yattı”. “Roberta'ya ulaşım imkanınız olduğu doğruysa, boşluğu doldurmak için dışarı çıkmayın. Eğer bu fiziksel ve duygusal ulaşıma sahipseniz Roberta için bir şeyler yapın çünkü aksi halde ya herkesle dalga geçersiniz ya da ondan hoşlanırsınız. çok”, Alessandro'nun tavrını paylaşmayan Cristina'nın tavsiyesi.

Alessandro Vicinanza'nın söylediği güzel sözlere rağmen Roberta Di Padua, Salerno'lu şövalyenin onu hayal kırıklığına uğrattığını yineliyor. “Ida'dan sonra Cristina ile uzun zamandır hissetmediğin duyguları hissettiğini söyledin ve bu da bana karşı hiçbir şey hissetmediğin anlamına geliyor.” Tüm sahne boyunca (ileri geri hareketler de dahil) Maura'nın kendisine tamamen karşılık verilmeyebilecek bir aşk hikayesi başlatmaya hazır hissetmediğine tanık oldu. Daha sonra hanımefendi, şövalyenin hâlâ kendi içinde açıklama yapması gerektiğine ikna olarak bir adım geri atmaya karar verir.