celikci
New member
Tgcom24
Cristina'nın hayal kırıklığı -Son bölümdeki tartışmanın ardından bayan, Alessandro'nun pes etmeyeceğini ve tanışıklığın devam etmesiyle ilgilendiğini söylemesinin ardından ondan bir adım bekliyordu. Ancak bu adım hiçbir zaman gerçekleşmedi ve Cristina hayal kırıklığını ifade etmeden duramıyor. “Sen samimi değilsin. Sanırım senden fiziksel olarak hiç hoşlanmadım, sen sadece hedefine ulaşmak istedin“, diye düşünüyor bayan. Tina Cipollari Alessandro'yu savunma fırsatını kaçırmıyor ve Cristina'ya saldırıyor. Ancak şövalye bu sefer hanımdan uzaklaşıyor gibi görünüyor ve onun fikrini değiştirmesini sağlamaya bile çalışmıyor: “O kapattı“, diye yanıtlıyor Alessandro.
Ida ile tartışma – Tahtta oturan tronista ve Alessandro'nun eski ortağı son birkaç bölümde yaşananlar hakkında yorum yapmadan duramıyor. Eğer Salerno şövalyesi geri döndüğü için mutlu görünüyorsa Roberta Di Padua “Erkekler ve Kadınlar” hakkında Ida yorum yapmadan duramıyor: “Roberta az önce onu kullandı“. Ancak bu noktada Alessandro aniden konuşur ve Ida'dan flört programındaki yolculuğu sırasında neler olduğu hakkında yorum yapmamasını ister. Kanal 5.