“Erkekler ve Kadınlar”, Agnese Ilaria'ya danışıyor ve Vincenzo'yu indiriyor

celikci

New member
“İşlerin nasıl gittiğini anlamaya çalıştım, mesajları ve görülecek her şeyi gördün. Ilaria hakkında konuşmamayı da tercih ediyorum çünkü orada değil ve kesinlikle farklı olduğunu düşündüğü şey” Vincenzo. Ve devam et: “Senin için burada kalıyorum ve beni gönderirsen gidiyorum”. Hikayesine rağmen, yorumcular iyi niyeti hakkında şüpheleri olmaya devam ediyor. “Sizi buraya geri dönmeye iten,” Arena “dediğin şeyde? İlk bakışta bir aşk mı, ona aşık mısınız?” Gianni Sperti. “Şüphem sadece bu, her şey biraz görünüyor, aldığım güzel mesajlar bile” diyor Agnes. Ve devam ediyor: “Bana küçük bir şüphe bırakan bir başka şey, dün gece akşam yemeği için, aşağı inebilmemin ya da başka bir adamı tanımanın akıl almaz olduğunu söyledi. Aradığımı biraz yansıtıyor, ama neden kendimi başkalarını tanımak için engellemeliyim?” “Ona çok güvenmezdim,” diyor Tina Cipollari. Sonunda, daha fazla yansımadan sonra Agnese, Vincenzo'yu düz ve sessiz bir şekilde indirmeye karar verir: “Eğlenmek istemiyorum”. Şövalye eve biraz rahatsız olurken, bayan için yeni bir aşama açılır. Aşk bulabilecek mi?