Enzo Iacchetti “Verissimo”da Maurizio Costanzo'yu anıyor

celikci

New member
Canale 5'te düzenlenen akşam etkinliğine ek olarak Maurizio Costanzo 24 Şubat 2023'teki ölümünden bir yıl sonra dostlarının ve meslektaşlarının anma törenleri devam ediyor. Onların arasında Enzo Iacchetti şu bir “Çok doğru” 1990 sonbaharında gazeteciyle nasıl tanıştığını, “hayatını değiştiren” bir buluşmayı anlatıyor. Iacchetti, “Televizyonda komedyen olarak çalışma umudumu neredeyse kaybetmiştim çünkü onunla ilk kez seçmelere katıldığımda reddedilmiştim”, diyor. “Ancak bir ay sonra bir kadın sesi ikinci bir seçme ayarlamam için beni aradı ve Costanzo'nun başparmaklarını havaya kaldırmıştı yapıldı”. Ve şöyle devam ediyor: “İkinci seçmelerden bir ay sonra Maurizio beni geri aradı”.

Enzo Iacchetti için kendisini Maurizio Costanzo'ya bağlayan ilişki profesyonel ama aynı zamanda profesyoneldi. dostluk ve pek çokları gibi onun vefatı da bir boşluk bıraktı. 1994 yılında çift olarak ilk kez sahneye çıkan komedyen, “Başlangıçta elimde çok fazla malzeme yoktu ama o çok eğlendi” diyor. Ezio Greggio dümeninde “Striscia la Notizia”.