Engin Kısa, Muaythai Federasyonu lider adaylığını deklare etti

semaver

New member
Türkiye Spor Müellifleri Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nde düzenlediği basın toplantısında adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Engin Kısa, muaythai sporunun Türkiye’deki kurucularından birisi olduğunu belirterek, “Seçim startı verildiğinde çabucak hemen adaylığım dahi ortada yokken, biroldukça insan seçim barajını dahi aşmayı başaramayacağımı düşünürken ben bugün lider adayı olarak karşınızdayım. Ben muaythai sporunun ülkemizdeki birinci kurucularından biri olarak epey kutsal bir inanca sahibim. Her ne kaideler da olursa olsun, muaythai sporuna demokratik şartların gelmesini hayal ediyordum. Bugün geldiğimiz bu noktada bu yazıyı yazıyor olmam mevcut gücün karşısında dimdik duruyor olmamın ispatıdır” sözlerini kullandı.

Meselelere karşı takımıyla birlikte tahlil üretmek için çalışacaklarını vurgulayan Engin Kısa, “Tek başına şu anki varlığımız dahi hali hazırda idaresi elinde bulunduranları, bizlerin ortaya koyduğu proje paylaşımlarından daha sonra ‘şunu da yapacağız bunu da eksik bırakmayacağız’ noktasına getirmişse bunun bile büyük bir muvaffakiyet olduğunu düşünüyorum. Sağduyu sahibi tüm delege kardeşlerime sesleniyorum: Bugün yalnızca bu telaffuzlarla dahi muaythai sporuna yaptığımız katkı azımsanmayacak kadar büyüktür. Lakin size kelam veriyorum toplumsal medya hesaplarımdan paylaştığım her söz her cümle bu spor için verdiğim bir kelam ve teminattır. Sıkıntıların ne olduğunu ve bu sıkıntıların nasıl tahlile kavuşturulacağını biliyoruz, bu yüzden grup arkadaşlarımla birlikte karşınızdayız. Muvaffakiyet sağlayan her antrenör ve atlete ‘bu onun adamı bu şunun adamı’ demeden liyakati öncelik tutarak büsbütün demokratik bir idare sergileyeceğimizi bu yazıyı okuyan sizlere ve tüm Muaythai sporuna gönül vermiş bu büyük onurlu topluluğa kelam veriyoruz. Yanlışa, düzenbazlığa müsaade vermeyeceğimize kelam veriyoruz. En kıymetlisi tüm muaythai spor işçilerinin hiç birini ayırt etmeden her insanın demokratik lideri ve idaresi olacağımıza ve onurlu bir idare sergileyeceğimize kelam veriyoruz” biçiminde konuştu.

Okumaya devam et...