Emin Müftüoğlu: Olimpiyatlarda madalya maksadımız var

semaver

New member
D-Smart 77. Kanalda yayınlanan ‘Haftanın Konuğu’ programının bu haftaki konuğu Bisiklet Federasyonu Lideri Emin Müftüoğlu oldu. Posta müellifi Faik Gürses’in sorularını yanıtlayan Emin Müftüoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

‘’OLİMPİYATLARDA MADALYA HEDEFİMİZ’’

Emin Müftüoğlu: Olimpiyatlarda madalya amacımız, ben önümüzün bu manada açık olacağına inanıyorum.

‘’EROL LİDER DA KAİDELERİNE NAZARAN GÜZEL ŞEYLER YAPTI’’

Emin Müftüoğlu: Erol Lider da kurallarına göre yeterli işler yaptı. Devrin kurallarını düzgün yönetti.

‘’TÜRK BİSİKLETİNİN ÖNÜMÜZDEKİ 10 YILDA MADALYAYA KOŞMASI GEREKİYOR’’

Emin Müftüoğlu: Türk Bisikleti önümüzdeki 10 yılda madalyaya koşması gerekiyor.

‘’DÜNYANIN ZİRVESİ BİSİKLETLE İLGİLİ NE YAPIYORSA BİZ DE ONU YAPACAĞIZ’’

Emin Müftüoğlu: Dünyanın zirvesi bisikletle ilgili ne yapıyorsa biz de onu yapacağız.

‘’BİSİKLET AİLESİ OLARAK BİRBİRİMİZE DARILMA TALİHİMİZ YOK’

Emin Müftüoğlu: Bisiklet ailesi geniş değil, birbirimize darılma bahtımız yok.

‘’ÇEŞME GRAN FONDO’YA 1500 KİŞİ KATILDI’’

Emin Müftüoğlu: Çeşmede düzenlenen Gran Fondo’ya 1500 kişi katıldı. Gayesi her vakit yüksek tutuyoruz.

‘’2027 YAHUT 2028’DE GRAN FONDO’NUN EN BÜYÜĞÜNÜ TÜRKİYE’DE YAPMAYI HEDEFLİYORUZ’’

Emin Müftüoğlu: 2027 yahut 2028’de Gran Fondo’nun en büyüğünü Türkiye’de yapmayı hedefliyoruz.

‘’VELEDROM’UN AÇILMASIYLA BİSİKLETTE HER BRANŞA YER VERECEĞİZ’’

Emin Müftüoğlu: Veledrom’un açılmasıyla bisiklette her branşa yer vereceğiz.

‘’SAKARYA BELEDİYE BAŞKANI’NA PİST İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM’’

Emin Müftüoğlu: Sakarya Belediye Başkanı’na pist için teşekkür ediyorum.

‘’CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET ÇEŞİDİNİ YENİDEN TURİZM YÖRELERİNDE YAPACAĞIZ’’

Emin Müftüoğlu: Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nu turizm kentlerinde yapmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’na geçen yılın iki misli iştirak olacak. Şimdiden yeterli bir iştirak olacağı gözüküyor.

‘’KARADENİZ’DE TIP YAPMAK İSTİYORUZ LAKİN TÜM SORUN YAYIN’’

Emin Müftüoğlu: Karadeniz’de çeşit yapmak istiyoruz ancak tüm sıkıntı yayın yaptırmakta.

‘’PANDEMİDEN daha sonra BİSİKLET SATIŞLARI TAVAN YAPTI’’

Emin Müftüoğlu: Pandemi daha sonrasında bisiklet satışları tavan yaptı.

Faik Gürses: Bizim bisiklet ihracatımız hangi istikamette?

‘’İLK YAPTIĞIMIZ İŞLERDEN BİRİ BİSİKLET FİRMALARINI YERİNDE ZİYARET ETTİK’’

Emin Müftüoğlu: Birinci yaptığımız işlerden biri bisiklet firmalarını yerinde ziyaret ettik. Arz talep oranlarını gözden geçirdik.

‘’SPONSORLUK KONUSUNDA ÇOK DÜZGÜN GİDİYORUZ’’

Emin Müftüoğlu: Sponsorluk konusunda epey yeterli gidiyoruz. Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu sponsorluk konusunda büyük dayanak veriyor. Kendisine bu manada minnettarız.

‘’TÜRK TARİHİNDE TEK ŞAMPİYON AHMET ÖRKEN’’

Emin Müftüoğlu: Türk Tarihinde tek şampiyon Ahmet Örken, bu mevzuda hakkını ödeyemeyiz.

‘’CUMHURBAŞKANIMIZDAN NE İSTERSEK YAPIYOR KENDİSİNE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZ’’

Emin Müftüoğlu: Cumhurbaşkanımızdan ne istersek yapıyor, kendisine ne kadar teşekkür etsek az.

Okumaya devam et...