Dünya Muaythai Şampiyonu Tuğçe Bektaş’a coşkulu karşılama

semaver

New member
Dünya Muaythai Şampiyonası’ndan altın madalyayla öğlen saatlerinde memleketi Trabzon’a dönen şampiyon atlet Tuğçe Bektaş, Trabzon Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Şampiyon sportmen Bektaş, kendisini karşılamaya gelenlere teşekkür ederek, “Yaklaşık 10 yıldır hazırlık içerisindeyiz. Sonunda dünya şampiyonluğunu elde ettik. Amcama, antrenörlerime, aileme, beni destekleyen herkese epeyce teşekkür ederim. Var olun. Sizlerin dayanakları yardımıyla hayli fazla motive oldum. Dünya şampiyonasında da U-23 bayanlar 63,5 kilogramda dünya şampiyon olup İstiklal Marşımızı bütün dünyaya duyurduğumuz için fazlaca gururluyum” dedi.

Şampiyon atletin antrenörü Gökhan Bektaş da, epeyce çalışmanın karşılığında şampiyonluğu aldıklarını söylemiş oldu. Bektaş, “Salgın periyodunda de idmanlarımızı hiç boş bırakmadık. Bizi destekleyen vilayet müdürlüğümüz, belediyemiz, Ortahisar Belediyesi bize bu mevzuda epey yardımcı oldular. Her maça gitmemizde bize epeyce dayanak oldular. Çok çalıştık emeğimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan daha sonra daha hoş yerlere geleceğiz daha hoş muvaffakiyetler elde edeceğiz. Gayemiz seneye Avrupa, dünya, olimpiyat. Şu an olimpik değiliz şayet ileride olimpik olursak inşallah olimpiyatlarda müsabakayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Selay SAYKAL / TRABZON (DHA)

Okumaya devam et...