Beykozlu
New member
Domates Soslu Kabak Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 6 -7 tane küçük kabak
- 2 -3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 3 diş sarımsak
- 2 tane domates
- 1 çay kaşığı salça
- Tuz, baharat
Not EkleTanımı Yazdır
- Kabakları 4 e bölün ve fırın kabına dizin.
- Zeytinyağı ve 2 sarımsağı karıştırıp kabaklara fırça ile sürün.
- Akabinde 200 derece fırına kabaklar kızarana kadar koyun.
- Ocakta 1 diş sarımsağı soteleyin.
- Akabinde salça, domatesleri ekleyip güzelce soteleyin ve pişmeye bırakın.
- Fırından çıkan kabakların üzerine sosu dökün.
- Üzerine dilerseniz yoğurt koyabilirsiniz. Afiyet olsun