Dead Toto Cutugno, hastalığın 2019’da Verissimo’daki hikayesi

celikci

New member
Müzik dünyası ölümünün yasını tutuyor Toto Cutugno. Babası “İtalyan”7 Temmuz 1943’te Fosdinovo’da (Massa-Carrara ili) doğdu, son aylarda kötüleşen uzun bir hastalığın ardından 80 yaşında Milano’daki San Raffaele hastanesinde öldü.

Sağlığı, kendisine verilen röportajın önemli bir parçasıydı. “Çok doğru” 2019’da son televizyon gösterilerinden birinde. “Bana bir hastalığım olduğunu söylediler prostatın kötü huylu tümörüböbreklere kadar gitti” diye açıkladı Silvia Toffanin. Daha sonra büyük bir yaşama isteği göstererek şöyle devam etti: “Sağ böbreğimi aldılar ama şimdi her ay kontrole gitmem gerekse de iyiyim. Tek sorunum çok fazla yürüyemem. bu yüzden her konserimde taburem var ve gitar ya da piyanoyla şarkı söylüyorum”.

“BEN Ben bir mucize yaratıcıyım – Röportaj sırasında karar vermişti – Bu yüzden keyif alıyorum çünkü her günü dolu dolu, karşılaştığınız aşklarla, kimseyi incitmeden ve ikiyüzlülük yapmadan yaşamak çok güzel”.

Hikaye boyunca arkadaşına ve meslektaşına duyulan saygı eksik değildi. El BanoEn zor döneminde kendisine destek olan kişi: “Beni San Raffaele’ye götürdü, önemli insanlarla tanıştırdı ve hayatımı kurtardı”.
İkili arasındaki güçlü bağa dair bazı anekdotlar aktaran Erdoğan, şöyle devam etti: “Al Bano, hayatımda tanıştığım en doğru ve en dürüst insanlardan biri”.