Daniele Dal Moro ve Oriana Marzoli ayrıldı… yine: “

celikci

New member
Nedenler

Dal Moro, güzel Venezüellalı modelden (Nikita Pelizon’un kazandığı realite şovunda ikinci olan) sayısız ve muhtemelen kesin kopuşun nedenini “Çok uzun mesafe sadece işleri daha da kötüleştirebilir” diye açıkladı. GF Vip’in sona ermesinden bu yana, Oriana Marzoli ile olan ilişki kesinlikle güllük gülistanlık olmadı.

Big Brother Vip’e

Ev’de birlikte yaşadıklarından beri zor bir ilişki, Daniele tam da Oriana yüzünden diskalifiye edilmişti: Daniel bir şakayla abartmıştı ve Daniele, onu boynundan yakalayarak ona karşı fazla saldırgan görüneceği için şikayet etmişti: ” Bırak beni, beğenme, canımı yakıyorsun” dedi. Böylece “Big Brother Vip” yapımına karar verilmişti: “Son haftalarda yapılan sayısız uyarı ve uyarılardan sonra, dün gece yarışmacı kaba ifadeler kullandı, aceleci ve saygısız tavırlar sergiledi, yönetmeliği çiğnedi”.
Oriana daha sonra diskalifiye için ağladı ve Daniele onu affetti. Öyle ki Cinecittà stüdyolarının dışında onu tekrar kucaklamak için bekledi.

Oriana Marzoli: “Kostümlerim? Hepsini beğendim ama Daniele beni tercih ediyor…”

Big Brother’dan sonra bile birlikte

Evden ayrıldıktan sonra ikili birlikte olmaya devam etmeye karar vermişti, ancak Marzoli, sosyal medyadaki hikayelerinin başından beri onları takip eden birçok hayranına Veneto’lu girişimciden ayrıldıklarını Mayıs ayında çoktan duyurmuştu. Dal Moro’nun daha sonra kendisinin de açıklayacağı gibi, hata tam olarak onun Instagram’da başka bir kadını takip ettiğini sanan takipçilerin kendisi olacaktı: “Her zamanki gibi senin hatan, Oriana şimdiden ruhu strese sokmaya başladı. Saklayacak bir şeyim olduğundan değil. … aptal ben! Ama seni temin ederim ki benden hiçbir şey kalmayacak. Gerçek şu ki burası her zaman çiftlerin kötü tarafı olacak”.
Haziran ayında, doğanın ortasında huzuru bulan ikilinin Dolomitler’de birlikte geçirdikleri pek çok tatille krizin üstesinden gelindi.

Sonra Temmuz ayında Sardunya’da tatilde olan ikili, bir restoranda şiddetli bir tartışmanın kahramanlarıydı. Patlama filme alındı ve Net’te sona erdi. Ve Daniele, güzel bir sözle kapattığı bir sosyal paylaşım yaptı: “Oriana benim aramda ve geri dönüşe yer kalmadan bitti”.

Şimdi kısa bir barışmanın ardından yine yakışıklı iş adamı bir sonu daha ilan ediyor… Acaba bu son mu olacak?

zor bir ilişki

Oriana, onunla olan ilişkisinde hiçbir zaman net bir pozisyon almak istemiyor gibi görünen Daniele’nin belirsizliğinden her zaman şikayet etmiştir. Sık sık ikisi, suçlamalar ve karşı suçlamalarla ateşli tartışmalara girdiler ve hatta Marzoli, duygularından ve genç Venediklinin samimiyetinden şüphe etmeye başladı. Dal Moro, Oriana’yı kendisini kötü şöhretli, “tuhaf” biri gibi göstermekle suçladı. Kısacası, Orieles için kasvetli gelecek zaten işaretlenmişti.