celikci
New member
Ciavarro-Incorvaia evinde portakal çiçekleri. Tam da yılbaşı gününde, Paolo Ciavarro'nun evlenme teklifi Clizia Incorvaia'ya ulaştı: 2020'nin “Big Brother VIP”sinde doğan çift için bir süredir düğün söylentileri dolaşıyordu ve ilk başta gelen “hayır” yanıtının ardından Doğru anı beklemek isteyen kız, 2024'ün ilk gününde uzun zamandır beklenen “Evet” geliyor. “Kalpler çarpıyor… – Müjdeyi Instagram'da takipçileriyle paylaşmak isteyen fenomen yazdı -, Sen o şaşmaz üslubunla ne yapıyorsun? Hazırlanırken bana diyorsun ki: “Çok güzelsin ama bir şeyler eksik!” Ben de “Ne aşkım?” diyorum. Gabri elinde bir kutuyla geliyor ve ben de bul onları… Prensim seni böyle seviyorum #alışılmışın dışında Herkese mutlu 2024, hayal gerçekleşti, bu yüzden tüm hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum.
İLE “Öğleden Sonra Beş” Paolo Ciavarro'nun annesi, Eleonora Giorgi, oğlunun yılbaşı gecesi Trentino Alto Adige'nin karları altında gelen evlenme teklifiyle ilgili şu yorumu yaptı: “Paolo'nun bunu daha önce yapacağını sanıyordum ama benim bu sonbahardaki çalkantı işleri biraz değiştirdi”. Aktris, sadece birkaç ay önce pankreas kanserinin keşfedilmesine atıfta bulunuyor: “Ama artık kendimizi rahatlattık ve en iyisinin olacağını umuyoruz, bu yüzden bazı şeyleri, tarihleri ve bu etkinliği belirlemeye karar verdiler”.
Giorgi daha sonra torunu hakkında konuştu Cebrail, Bu istekte babama yardımcı olan kişi: “Gabri'yi bir kamerayla görmek isterdim – dedi – o her zaman çok hassastır ve onun küçük kutuyla tamamen bu işi yapmaya kendini kaptırmış halde annesinin yanına gittiğini hayal ediyorum”.
İLE “Öğleden Sonra Beş” Paolo Ciavarro'nun annesi, Eleonora Giorgi, oğlunun yılbaşı gecesi Trentino Alto Adige'nin karları altında gelen evlenme teklifiyle ilgili şu yorumu yaptı: “Paolo'nun bunu daha önce yapacağını sanıyordum ama benim bu sonbahardaki çalkantı işleri biraz değiştirdi”. Aktris, sadece birkaç ay önce pankreas kanserinin keşfedilmesine atıfta bulunuyor: “Ama artık kendimizi rahatlattık ve en iyisinin olacağını umuyoruz, bu yüzden bazı şeyleri, tarihleri ve bu etkinliği belirlemeye karar verdiler”.
Giorgi daha sonra torunu hakkında konuştu Cebrail, Bu istekte babama yardımcı olan kişi: “Gabri'yi bir kamerayla görmek isterdim – dedi – o her zaman çok hassastır ve onun küçük kutuyla tamamen bu işi yapmaya kendini kaptırmış halde annesinin yanına gittiğini hayal ediyorum”.