“Ciao Darwin 9”, Claudio Amendola ve Andy Luotto arasında kıvılcımlar saçıyor

celikci

New member
Oyundaki kategorilerin kamuoyunu neden rakiplerinden üstün olmaları gerektiğine ikna etmeye çalıştığı olağan tartışma sırasında, Claudio Amendola konuşmasına şu şekilde başladı: “Bu akşam pek çok şey söylendi, benim için en geçerli olanı, tatmadan önce ne yiyeceğimi yorumlamanın zorluğudur,” diye söze başladı oyuncu. Sözleri çok sık okurum. , yemekler daha az, deyimler çok baharatlı. Önüme çok büyük ve güzel şeyler konulduğunu görüyorum ama insan merak ediyor: Şimdi ne yapacağım, kıracak mıyım? Yiyebilir miyim? Gerçekten takdir ediyorum ama sonra bu çeşitli tatları ve çok özel hammaddeleri ağzınıza koyduğunuzda bende şüphe uyandırıyor.”

Cevabı Luotto folyoyla başlıyor: “En sevdiğim yemeğin domates soslu spagetti olduğunu söyleyerek bitiriyorum çünkü az malzeme olunca işlerin daha da zorlaştığına inanıyorum. Ve inanıyorum ki bunu yapabilecek tek kişi arkamdaki beyler. düzgün bir şekilde. sanat”. Ancak daha sonra “Yıldızlı” kategorisinin kaptanı sert bir çıkış yaptı: “Aralarından herhangi birine bunun ne anlama geldiğini sorabilirim HACCP? Bunları yaparken buzdolaplarını mı izliyorsunuz? Masalardaki sürüntüleri ne zaman yapıyorsunuz? Asla! Siz bir avuç kirli insansınız“.

Restoran sahibi olmaktan rahatsız olan Amendola'yı duygulandıran sözler: “Benim evimde her gün bu sana izin vermeyeceğim – diyor aktör heyecanla -. Benim evimde sabahtan akşama kadar temizlik yapan on kişi var.” Luotto şunu ekliyor: “Bu şeylerin ne işe yaradığını ilk bilen siz olmalısınız” ama Amendola pes etmiyor: “Üç ortağım var ve benimki bir temsilci. Tartışmayı kapatmadan önce Amendola rakibine bir restoran peçetesi veriyor ve Bonolis, ikisini el sıkışarak ses tonlarını düşürmeye davet ediyor.