Chiara Ferragni ve Myrta Merlino, Fedez'e yanıt verdi

celikci

New member
arasında ileri geri devam ediyor Myrta Merlin Ve Fedez. 10 Ocak'taki bölümde sunucu “Öğleden Sonra Beş“konuşmaya geri dönüyor Chiara FerragniBalocco tarafından satılan 'Pembe Noel' pandorosunun satışına ilişkin ağır dolandırıcılık nedeniyle soruşturuldu ve gazetecilerin evinin yakınında bulunmasını eleştiren Fedez'e yanıt verdi. “Fedez'in sözleri belli bir hoşgörüsüzlük gösteriyor ve açıkçası bunu insani açıdan anlaşılır buluyorum.; kendisi ve karısı için kolay bir zaman değil, “bu yüzden Merlino Kanal 5.

Fedez'in Instagram'daki suçlamaları – “Bence Matteo Messina Denaro'nun evinin dışında daha az insan vardı, onlara bakın… Aman Tanrım, İtalyan bilgilerinin ve ülkenin öncelikleri…”. Chiara Ferragni'nin kocası, medyanın karısıyla ilgili davaya gösterdiği ilgi hakkında yorum yaptı ve kısa bir süre sonra, bir süredir muhabirle hikâyeyi takip eden Myrta Merlino'ya doğrudan seslendi. Michel Dessi Günlerdir Ferragnez apartmanının dışında görev yapan, hikayenin başkarakterlerinden bazılarıyla tanışmayı uman ama şu anda sadece çiftin köpeği Paloma ile tanışan kişi. Dolayısıyla rapçi provokasyonu: “Evimin altında bulabileceğiniz tek şey köpeğimin bok yapmasıdır. Şans eseri eski milletvekili Pozzolo'nun evinin altında bulundunuz mu, kendi hükümeti tarafından vurulduğu için kovuldu ve parlamento dokunulmazlığını kullandınız mı? barut testini yapmamak mı?”

Myrta Merlino'nun yanıtı – “Fedez'in sözleri belli bir hoşgörüsüzlük gösteriyor ve açıkçası ben bunu insani bir bakış açısıyla anlaşılır buluyorum” diyor gazeteci şunu ekliyor: Bu kendisi ve karısı için kolay bir an değil. Ama gerçeklerden başlamalıyız, karısı, Tanınmış bir iş kadını olan Chiara Ferragni, dolandırıcılık suçundan soruşturuldu ve Bence bunu konuşmak bizim görevimiz. Kişisel olarak, gerçeklere karışmadığınızı gösterebileceğinizi umuyorum, ancak sosyal, ekonomik ve aynı zamanda hukuki açıdan da azımsanmayacak öneme sahip konularda bilgi vermek bizim görevimiz olmaya devam ediyor”.