semaver
New member
25 yıldır güreş yaptığını, artık şampiyon sportmenler yetiştirmek için ter dökeceğini kaydeden ulusal sportmen Cenk İldem, “Aktif spor hayatımda bayrağımızı en uygun biçimde temsil etmek için gece gündüz çalıştım. Yeni nazaranvim olan Grekoromen A Ulusal Grup antrenörlüğü sürecinde artık tek hayalim olimpiyat şampiyonu sportmenler yetiştirmek” dedi.
Güreşte yeni bir oluşumun gerçekleştirildiğine dikkat çeken Cenk İldem, şunları söylemiş oldu: “Avrupa ve dünya şampiyonu, Olimpiyat 2’ncisi, örnek spor adamı, Güreş Federasyon Liderimiz Erdem Eroğlu’nun Türk güreşini en yeterli yerlere getireceğinden kuşkum yok. bu biçimdesine kıymetli bir lider ve takımıyla çalışmak benim için büyük gurur. bu biçimde oluşumda bize bakılırsav vererek onurlandırdıkları için Lider Eroğlu ve idare şurası üyelerine minnettarım. 25 yıllık spor hayatımda bana takviye olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yöneticilerine, antrenörlerime, her vakit bana güç veren annem, eşim ve beni bu günlere getiren, beraberinde hocalığımı yapan babama her şey için teşekkür eriyorum.”
CENK İLDEM’İN DERECELERİ
* 2005 Gençler Avrupa Şampiyonası 1. (Polonya)
* 2006 Gençler Avrupa Şampiyonası 1. (Macaristan)
* 2006 Dünya Şampiyonu 1 (Guatemala)
* 2008 Üni. Dünya Şampiyonası 1. (Yunanistan)
* 2009 Dünya Kupası 2. (Ermenistan)
* 2010 Avrupa Şampiyonası 3. (Bakü)
* 2011 Dünya Şampiyonası 3. (İstanbul)
* 2012 Dünya Kupası 2. (Macaristan)
* 2012 Londra Olimpiyatları 11.
* 2013 Akdeniz Oyunları 2. (Mersin)
* 2013 Avrupa Şampiyonası 3. (Gürcistan)
* 2014 Avrupa Şampiyonası 2. (Helsinki)
* 2014 Dünya Şampiyonası 3. (Taşkent)
* 2015 Avrupa Oyunları 3. (Bakü)
* 2016 Avrupa Şampiyonası 3. (Riga)
* 2016 Rio Olimpiyatları 3.
* 2019 Dünya Şampiyonası 3. (Kazakistan)
* 2020 Avrupa Şampiyonası 3. (İtalya)
DHA
Okumaya devam et...
Güreşte yeni bir oluşumun gerçekleştirildiğine dikkat çeken Cenk İldem, şunları söylemiş oldu: “Avrupa ve dünya şampiyonu, Olimpiyat 2’ncisi, örnek spor adamı, Güreş Federasyon Liderimiz Erdem Eroğlu’nun Türk güreşini en yeterli yerlere getireceğinden kuşkum yok. bu biçimdesine kıymetli bir lider ve takımıyla çalışmak benim için büyük gurur. bu biçimde oluşumda bize bakılırsav vererek onurlandırdıkları için Lider Eroğlu ve idare şurası üyelerine minnettarım. 25 yıllık spor hayatımda bana takviye olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü yöneticilerine, antrenörlerime, her vakit bana güç veren annem, eşim ve beni bu günlere getiren, beraberinde hocalığımı yapan babama her şey için teşekkür eriyorum.”
CENK İLDEM’İN DERECELERİ
* 2005 Gençler Avrupa Şampiyonası 1. (Polonya)
* 2006 Gençler Avrupa Şampiyonası 1. (Macaristan)
* 2006 Dünya Şampiyonu 1 (Guatemala)
* 2008 Üni. Dünya Şampiyonası 1. (Yunanistan)
* 2009 Dünya Kupası 2. (Ermenistan)
* 2010 Avrupa Şampiyonası 3. (Bakü)
* 2011 Dünya Şampiyonası 3. (İstanbul)
* 2012 Dünya Kupası 2. (Macaristan)
* 2012 Londra Olimpiyatları 11.
* 2013 Akdeniz Oyunları 2. (Mersin)
* 2013 Avrupa Şampiyonası 3. (Gürcistan)
* 2014 Avrupa Şampiyonası 2. (Helsinki)
* 2014 Dünya Şampiyonası 3. (Taşkent)
* 2015 Avrupa Oyunları 3. (Bakü)
* 2016 Avrupa Şampiyonası 3. (Riga)
* 2016 Rio Olimpiyatları 3.
* 2019 Dünya Şampiyonası 3. (Kazakistan)
* 2020 Avrupa Şampiyonası 3. (İtalya)
DHA
Okumaya devam et...