“Büyük Birader” Stefania Orlando eski kocası için gözyaşlarına boğuldu

celikci

New member
Orkestra şefi Alfonso Signorini açıklıyor Stefania Orlando eski kocasının ona bir mektup yazdığını. Kiracı böylece canlı olarak okumaya karar verir. “Merhaba Stefy, burada olmak ne kadar tuhaf. Sanki bir ömür önceymiş gibi geliyor ve gerçekten de öyleydi. Son iki yılda bilmediğim birçok farklı benlikle tanıştım”, diye yazıyor Simon. Ve şöyle devam ediyor: “Çok uzun bir yolculuk yaptım, büyüleyici, aydınlık ve karanlık yerler gördüm. Düşündüm, nefes aldım, yansıttım. Aşk çoktu, öfke çoktu. Uzun ve derin bir karanlık vardı. , ancak şimdi anlıyorum ki ışığı bulmam gerekiyordu, beni her zaman eve getiren o ışık, bu sefer sen de evdesin, her zaman başka bir yolculuk olacaksın bizim için, farklı ama daha az önemli değil Gerçekten. doğru, bazen kaybolman ve sonra kendini yeniden bulman gerekir.” Bu satırları okurken Stefania duygudan gözyaşlarına boğuldu ve gözyaşları içinde şu sonucu okudu: “Her zaman bana güven, her zaman senin yanında olacağım. Simone”. Sunucu, “Benim için o bir aile, benim için kesinlikle en önemli kişi” diye itiraf ediyor.