“Büyük Birader”, Shaila'nın annesi Lorenzo Spolverato'yu eleştiriyor

celikci

New member
Bir klip aracılığıyla ilişkinin en yoğun anlarının izini sürdükten sonra Shaila Ve Lorenzo her zamankinden daha yoğun ve güçlü görünen ev sahibi Alfonso Signorini dansçı için bir sürpriz duyuruyor. Evin oturma odasında yalnız kaldım “Büyük Kardeş”“Dondurma” modundaki kız beklenmedik bir konuğu ağırlıyor: kendisininki anne Luisa. Anne, “Size tek bir şey söylemek istedim: hepimiz mutluyuz, bütün gün size bakıyoruz ve sizi her zaman destekliyoruz” diye başlıyor. Ve şunu belirtiyor: “Ama size çok daha önemli bir şey söylemek için buradayım: ne yazık ki siz 16 Eylül'de buraya giren Shaila değilsiniz.” Anne aslında kızının biraz tıkalı olduğuna ve gerçek kişiliğini gösteremediğine inanıyor. “Dünya orada. İşte bu bir oyun. Ve senin dışında herkes oynuyor. Herkes oynuyor, güven bana. Kim olduğunu göstermelisin. Güzel bir yolculuk yapma şansın vardı ve kendini görebilseydin, utanırsın. Yemin ederim bu sen değilsin”, diye bitiriyor kadın. Shaila, “Bir şeyleri seçtiysem, ne yaptığımı biliyorum. Davranışlarımı sınırladığım için kendi hatam yüzünden yönümü kaybettiğimin farkındayım. Bunların hepsi bana bağlı seçimler”, diye açıklıyor Shaila. Annesi, “Maalesef bir ilişki içindeyken aşık olduğunda ve yönünü kaybettiğinde bu doğru değil. Her zaman özgür olması gerekiyor. Lorenzo hırslı bir oyuncu”, diye gürlüyor annesi. Dansçı annesine cevap veriyor ve koreograf Marco Garofalo'nun öğretilerini hatırlıyor: “Geldiğiniz için teşekkür ederim, benimle gurur duymalısınız. Ben zekiyim ve ne yaptığımı biliyorum, onun gibi yapmaya çalışmalıyım. söz konusu Marco Garofalo: özgür olma cesaretine sahip olmak.” İkisi arasındaki diyaloğa Lorenzo giriyor ve Shaila'nın annesine yanıt veriyor: “Açık kartlarla oynuyorum ve kızına karşı hissettiğim hisler gerçek.” “Buraya böyle bir şeyle gelemezsin.” makineli tüfek doğrultulu”, diye ekliyor dansçı annesine dönerek. “Tanrı'nın sevgisinden şüphe etme avantajım var. Ama canın yandığında ağlayarak gelme. Aşk özgürlüktür, saygı duymalı ve kendinize saygı duyulmasını sağlamalısınız”, diye bitiriyor Luisa. Kadın evden çıkar ama Shaila'nın kulağına şunu fısıldıyor: “Lorenzo iyi bir insan değil”.