celikci
New member
Tgcom24
Massimiliano Vittorio'yu eleştirdi
Massimiliano'ya göre: “Kendisine ait olmayan bir davranışı var” diye genç macera arkadaşının bazı tavırlarını düşünerek cümle kurmaya devam ediyor. Massimiliano'nun düşüncelerini dinleyen Fiordaliso, çocuğun huzura kavuşacağını, karakterinin ve kişiliğinin asla değişmeyeceğini, kendine her zaman sadık kalacağını umuyor. Greta, kiracıya bakış açısını açıklayarak, onun saf, iyi ve her zaman ulaşılabilir ruhunu düşünerek, “Kim ondan daha büyükse onu örnek alsın” diye bitiriyor.
VIttorio'nun krizi
Vittorio için zor bir haftaydı; sık sık kendisine ait olmayan tartışmalara, asla girmek istemediği konulara karışıyordu. Mühendis, başından beri kendisinin yalnızca insani olarak gelişmeyi ve güçlü insan ilişkileri kurmayı önemseyen bir kişi olduğunu açıkça belirtti. Ancak diğerinden ziyade biriyle konuşun. Akşamı bir oda arkadaşıyla geçirmek, bir başkasıyla egzersiz yapmak, birine iyi geceler öpücüğü vermek, birine sarılmak. Bunların hepsi oğlan için hayati öneme sahip şeyler ve oda arkadaşları birbirleriyle kavga ettiğinde vazgeçmek istemiyor.
Bu bölümün hemen ardından Vittorio, birçok kişinin görüşlerine yeniden dahil olduğunu hissetti. Anita ilk başta çocukla yüzleşti ve adaylığının yalnızca onun ona olan iyiliği nedeniyle olduğunu açıkladı. Daha sonra Letizia, Beatrice'in onu etkilediğini ve sınırladığını belirterek ona açıklık getirdi.
Vittorio'nun patlaması
Saatlerce süren sözler, Vittorio'nun öğle yemeğinden sonra Rosy ve Letizia'nın kollarında döktüğü gözyaşlarına boğulmasına neden oldu: “Yorgunum” diyor çocuk, “Eğer beni seven insanlar varsa ama aralarında Onlara birbirlerine tahammül edemiyorum, bu konuda hiçbir şey yapamam.” Çocuk tekrar insanları birleştirme meselesine dönüyor, bu her zaman onun doğasında vardı, ancak hasar artık onarılamaz hale geldi: “Dün gece şunu fark ettim: Bazı insanların, birinin bir yandan kasıtlı olarak zarar vermek için söylediğini söylediğini duyuyorum. Etrafımdakilere saygısı olmayan, hiçbir değeri olmayan bir insan.”