“Büyük Birader” Lorenzo Spolverato Shaila Gatta için gözyaşlarına boğuldu

celikci

New member
Ortalığı ayıran kapıdan Kulübe Meclisin geri kalanından, Shaila Gatta Ve Lorenzo Spolverato tatlı sözlerle, şefkatli anlarla kendilerini bırakıyorlar. “Seninle konuşmam lazım Lollo, seni çok özledim. Bu ev büyük, orada hiçbir şeyin yok ve belki benim sesim bir şeyler yapabilir” diye başlıyor “Striscia la Notizia”nın eski şov kızı. Kiracı, “Sen çok güçlüsün Shaila, bunu sana nasıl açıklayacağımı bile bilmiyorum. Bazen kelimeleri karıştırıyorum, bu ilk defa başıma geliyor” diye yanıtlıyor kiracı. “Lolo, sana bir sır vereceğim: Sana çok aşığım ve seninle olmak istiyorum. Kalbim seninle, adınla, kokunla ve gözlerinle dolu. Her gün parfümünü kokluyorum, Seni çok özledim ve sana bir öpücük vermek istiyorum”, Shaila ona tatlı bir şekilde fısıldıyor. Ve şunu ekliyor: “Seninle olmak burada keşfedebildiğim en güzel şey, kalbimi açtı ve yeniden hayata döndüm. Yani sen orada olmazsan kendimi %100 hissetmiyorum, anladın mı?”. Lorenzo gözyaşları içinde, “Seninle konuşmak, sana birçok şey anlatmak istiyorum. Bu deneyimin en büyük hediyesi sensin, beni bir çocuk gibi ağlatıyorsun” diye itiraf ediyor. Dansçı, “Sen benim bebeğimsin ve ben seninleyken küçük bir kızım, anlıyor musun aşkım?” diye bitiriyor dansçı.