“Büyük Birader” Jessica Morlacchi ve şok karar

celikci

New member
Orkestra şefinin ardından Alfonso Signorini karşı tedbirleri açıkladı Jessica, Helena Ve Ilaria, şarkıcı herkesi şok eder ve Evi terk etmeye karar verir. Jessica sinirlenerek “Bir kişi oyunu bırakmak isterse bunu şimdi mi, yoksa bir hafta içinde mi yapabilir?” diye soruyor. “Sık sık tekrarladığımız gibi, sizi kafanıza silah dayayarak Meclis'te kalmaya zorlamıyoruz. “Büyük Kardeş”. Yani sizi ilgilendiren kararı öğrendikten sonra bu akşam Meclis'ten ayrılmaya karar verirseniz, bunu sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz”, diye yanıtlıyor Signorini. “Evet, çünkü oldukça farklı iki seviyede olduğumuza inanıyorum. Ben de aynı şekilde karşılık verdiğimde, örneğin biraz su, hatta belki ona ayakkabı fırlatmak doğru olurdu ama bu olmadı. Bu bana pek iyi gelmiyor ve bu yüzden bundan vazgeçmeye karar verdim”, diye açıklıyor Jessica. “Tamam, kesinlikle sorun değil. Ancak eklemek istediğim önemli şey, sözlerin bıçak gibi kesildiği ve sözlerinizin kesinlikle yara bıraktığıdır”, diye belirtiyor sunucu, “Bunu çok iyi biliyorum ama elleriniz daima cebinizde olsun. Ve bunu tüm İtalya'ya söyleyelim, bu sayede her şey daha kolay çözülebilir”, diye yanıtlıyor şarkıcı. Stüdyo izleyicileri onun bu açıklamalarına öfkeleniyor ve o şöyle yanıtlıyor: “Evden yargılamak çok kolay, kendinizi bazı durumların içinde bulmanız gerekiyor” . “Her neyse, iyi olmadığım için 10 günlüğüne ayrılmak istedim ve bu bana hoşlanmadığım bir bağlamda olduğumu anlama gücü veriyor”, diye bitiriyor Jessica.