celikci
New member
Çalışmada birbirine bakacak şekilde yerleştirildi Jessica Morlacchi Ve Helena Prestes ilişkilerinin ana anlarını özetleyen bazı klipleri izlemeye başlarlar. Yalanlar ve provokasyonlar arasında, İtalya'nın en çok casusluk yapılan evinde birlikte deneyimledikleri birkaç huzur anı vardır. Şarkıcı, “Sanırım benim en kötü yanımı ortaya çıkardın ve bu klipleri her gördüğümde kendimden özür dilemek zorunda kalıyorum” diye söze başlıyor. “Ben mi? Belki de bununla yüzleştim, zayıf noktanı buldum ve biraz heyecanlandırmaya karar verdim. Luca'yla bu işi yapmaya devam ettiğini söylerken başımı eğmeyeceğim. Onun bir erkek arkadaşı var, yapmak zorundasın.” Nesnelerin sınırlarına saygı duymak bu bir dostluktur”, diye açıklıyor model. Ve ekliyor. “Yabancı düşmanıydın, doğama aykırıydın. Bir jest yaptım ve özür diledim, yaptığın birçok jest için özür dilemedin. Seni seven insanlarla yaptıklarının hesabını vermek zorunda kalacaksın, farklı bir insan oldun”. Jessica, “Sen de harika bir insandın, sonra sen de değiştin” diye yanıtlıyor. Ve şunu ekliyor: “Helena ve ben tam olarak böyleyiz: Diyalog var, çatışma var, ama çeyrek saat içinde şakalaşıp gülmeyi başarabiliyoruz”. Bu noktada yorumcular müdahale ediyor. Beatrice Luzzi Ve Cesara Buonamici iki kızı barışmaya davet eden. Jessica ve Helena el sıkışıp sarılıyorlar. Kesin bir barış mı olacak?