“Büyük Birader”, Helena Prestes ve Jessica Morlacchi arasındaki çatışma

celikci

New member
Hafta boyunca bir tartışma sırasında, Helena Prestes bir çaydanlık aldı ve ıslatmak için içine soğuk su doldurdu Jessica Morlacchi onu kim kışkırtıyordu? Ancak öfkeyle havaya fırlattı. Model şimdi bu hareketi açıklamaya çalışıyor ve bunu asla şarkıcıya yapmayacağını belirtiyor. Helena Prestes şöyle başlıyor: “Artık bana karşı yanlış davranan bazı insanlarla zorla bir arada yaşamak istemiyorum”. Ve Jessica'ya dönerek devam ediyor: “Artık seninle hiçbir şey yapmak istemiyorum, yanlış yaptığım herhangi bir şeyi haklı çıkarmak için sabırsızlanıyorsun.” “Ancak bir kişi kalkıp sizden ekmek istediğinde, eğitim ve sağduyu ona bunu vermeniz gerektiğini öğretin. Orada durup bir parça ekmek için yalvaran, aşağılayıcı bir aptal gibi hissetmesine neden olmazsınız. onu bu şekilde birlikte yaşamanız, yaptığınız korkunç hareketi haklı çıkarmaz”, diye araya giriyor ev sahibi. Alfonso Signorini. Model, “Bir hata yaptım ama bu beni kışkırttı” diye itiraf ediyor. Bu noktada Jessica da tavrını haklı çıkarmaya çalışıyor: “Ben aklımı kaçırmıştım ama benimle böyle davranan bir insan asla sükunet bulamaz. Söyleyebileceğim tek şey, ortalıkta çaydanlık atıp durmam.” “.