“Büyük Birader”, Greta Rossetti annesiyle tanışıyor

celikci

New member
Noel’den önce bir sürpriz olması gerekiyordu ama ikilinin buluşması Greta Rossetti ve anne Marcella canlı tartışmaya dönüştü”Büyük kardeş“. Greta annesine tekrar sarılmak ve onunla vakit geçirmek istiyordu ama o yoluna çıkınca Mirko Brunetti stüdyodan bağlanınca durum hızla bozuldu.

Etkileyicinin annesi, kızını selamlamak ve aynı zamanda Greta ile Mirko arasındaki ilişkinin sonunu açıklığa kavuşturmak için eve girdi. Marcella aslında kızına yapılan muameleye dayanamıyor, eski rakibi tarafından istismar edildiğine inanıyor “Günaha Adası” ve şunu ilan etti: “Siz bu duruma düştünüz. Bu çiftin tamircisi sendin (Mirko ve Perla ed.) ve Mirko bana doğru davranmadı.”

Mirko cevap vermek için müdahale ettiğinde Greta sinirlendi ve bu konuyu annesiyle konuşmamasını istedi. Etkileyici kişi, annesi ile eski partneri arasında canlı bir yüzleşmeden kaçınmak istiyordu ve Alfonso Signorini’den Mirko’yu bir kez daha olaya dahil ederek bu anı mahvetmemesini istedi. “Mirko hakkında konuşmak istemiyorum, seninle bu anın tadını çıkarmak istiyorum“, dedi Greta annesine dönerek. “Artık acı çekmesine izin vermiyorum, panik atak geçiriyor ve onun bu şekilde üzülmesini istemiyorum – diye yanıtladı Marcella, o da daha sonra kendini Mirko’nun üzerine attı – o iyi adam olarak görülmeli ve kadın her zaman kötü biri olarak görülmelidir. Artık bundan hoşlanmıyorum. Unutmayın ki maskeler düşer, olduğunuz gibi kalın. Kendini kötü hissetme, kendini kim olarak tanıtmalısın ve sana söylediğim gibi Perla ile konuştuğun için mutluyum. O zaman istediğini yap, kalmak istiyorsan yap, yoksa dışarı çık.” Greta annesine realite şovundaki yolculuğunun iyi ve mutlu olduğuna dair güvence verdi. Ancak etkileyici, ona veda eder etmez Anne, gerginliğe dayanamayıp gözyaşlarına boğuldu.