celikci
New member
Shaila Gatta ile yapılan tartışmanın ardından Lorenzo Spolverato, Chiara Cainelli'ye güveniyor. “Bana benim kendime yetmediğimi, dolayısıyla kimsenin bana yetmediğini söyledi” diyor kıza, Shaila'nın sözlerini söylerken bunun belki de kendisini rahatsız eden bir gerçek olduğunu fark ediyor. Kendisi hakkında gizlediği bir gerçek: “Doğru, bazı şeyleri hak etmediğimi hissediyorum. Neden gerçek olan bir cümle için kendimi kötü hissetmek zorunda olayım ki?”. Chiara neden sevgiyi hak etmediklerini anlamıyor ve dansçının kaba ya da duyarsız olmak istemediğini açıklıyor. Kız, “Hepimiz bizim için en iyi olanı hak ediyoruz” diyerek başlıyor ve arkadaşının, çocuğun güvensizliklerini, ihtiyaçlarını ve zayıflıklarını dinlemeye her zaman hazır olduğunu açıklıyor. Asla ona zarar vermek için değil, onu iyileştirmek için oradadır. Lorenzo kararsız olduğunu söylemeye devam ediyor ve geri adım atmak istediğini söylüyor: “Yalnız kalıp bu yolculuğu yalnız bitirmem gerekiyor.” Chiara'nın tavsiyesi, kendinizi bırakmanız ve başkalarının size yakın kalmasına izin vermenizdir.