celikci
New member
Tgcom24
Vittorio'nun endişeleri
Vittorio arkadaşına şöyle açıklıyor: “Farklı bir karakterin var ve bazı durumlarda daha rahatsın, oysa benim içgüdüm kaçmak yönünde.” Ancak oyuncu, çocuğun ne demek istediğini anlamıyor ve herhangi bir tartışmaya dahil olduğunu düşünmüyor. Aslında son birkaç gündür herhangi bir tartışma yaşandığını hatırlamıyorsunuz. Oğlan Perla ile yaşadığı tartışmayı örnek veriyor ve burada Beatrice kızla tartışmadığını açıklıyor: “Ben bir tavır takındım, tartıştığımı sanmıyorum”. Vittorio ise tamamen farklı bir görüşe sahip ve dün bölümde yaşananların yüz yüze bir görüşme, bir tartışma olduğunu, kesinlikle basit bir konuşma olmadığını iddia ediyor.
Mühendis şöyle devam ediyor: “Sahip olduğunuz bu sivil duygu çok güzel, onu savunuyorum ama bu benim bir parçam değil. Bu kadar enerjiyle nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum, başka kırılganlıklarım, başka düşüncelerim var” diye devam ediyor mühendis. Yarışmacı, çok iyi anladığı bu şeyi gözden kaçırmasına rağmen, Vittorio'nun asla kendi tarafını tutmadığını, onunla çatışanların tarafını tutmadığını sık sık uyardığını anlatıyor: “Hemen Perla'nın yanına yerleştin, seni sarılırken görüyorum. o diğerine”.
Vittorio kimseyle tartışmak istemiyor
“Benim için uğraştığın insanlar kötü insanlar değil, başkalarına zorbalık yapmak isteyen insanlar görmüyorum” diye devam ediyor çocuk, ancak oyuncu kendi görüşüne göre Perla'nın zorbalık yapmak istediğinin altını çiziyor. Vittorio “Perla dün gece kendini savundu” diye ısrar ediyor ve burada ikisi arasındaki fikir ve vizyon farklılıkları bir kez daha ortaya çıkıyor. Çocuk yorgun olduğunu ve yalnızca geleceği hakkında düşünmek istediğini, herkesle iyi bir ilişki kurma fırsatını kaçırmak istemediğini, doğasının Beatrice'inkinden farklı olduğunu ve bu onun Beatrice'inkinden farklı olduğunu söylüyor. ondan ya da başkasından vazgeçmek zorunda.