“Bir hayal gerçekleşir”

celikci

New member
Kazanan yarışmacı, yorumcu ve şimdi de sunucu. Vladimir Luxuria bir sonraki sayısına ev sahipliği yapacak “Ünlülerin Adası”. Mediaset CEO'su tarafından yayınlanan onayın ardından İskele Silvio Berlusconi Eski milletvekili, “2024'te Mediaset İnovasyonu ve TV” başlıklı basın toplantısında konuk olarak konuştu. “Öğleden Sonra Beş”burada yeni televizyon deneyimine olan tüm heyecanını dile getirdi.

Vladimir Luxuria başlangıçta şakalaşarak şöyle dedi: “Traktör bile kullanmaya başladığımda çok yoğun bir hayat yaşadım. Myrta Merlin – Çok mutluyum, hâlâ bana gerçek gelmiyor. Bunu umuyordum ama hiç hayal etmemiştim. Bu bir rüyanın gerçekleşmesi.”

Konuğuyla realite şovuna ev sahipliği yapma olasılığı hakkında uzun uzun konuştuğunu açıklayan Myrta Merlina, “Senin adına çok mutluyum” diye ekledi. Ve kısa bir süre sonra şunu ekledi: “Onu tüm hayatım boyunca tanıyorum ve Onu çok seviyorum. Bu maceraya çok fazla zeka, çok fazla ironi ve çok fazla insanlık katacak ki bu çok fazla.”

Vladimir Luxuria ayrıca son günlerde sızan söylentilere aldırış etmeden, kutlama yapabilmek için resmi iletişimi beklediğini de ifade etti: “İki seçmeye katıldım ve dün gelen son onaya kadar bunu söyleyemedim. Ve mutluyum.”

Pier Silvio Berlusconi'nin açıklaması

Pier Silvio, “Luxuria'ya büyük saygım var, o yıllardır bizimle çalışıyor, duyarlı bir insan, adada bir yolculuk yaptı ve bunu da kazandı, peki ondan daha iyi kim bunu başarabilir?”, diye açıkladı Pier Silvio Berlusconi, “Medyaset İnovasyonu ve 2024 TV'si” konferansı vesilesiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi. Mediaset'in CEO'su da şunu belirtti: Ilary Blasi yayının Italia 1'den amiral gemisi ağına taşınması durumunda onu yaz aylarında “Battiti Live”ın dümeninde göreceğimizi varsayarsak, Canale 5'in yüzü olarak kalacak.