“Big Brother”, Shaila ve eski sevgiliyle toksik ilişki

celikci

New member
Rakibi “Ağabey” Aile kriz anları ve başarılar arasında kişinin yaşam çizgisini yeniden inşa eder. “Ben doğdum İkincigliano (Napolied) hayatımın çoğunun gerçekleştiği. Yanlış arkadaşlıklara girmek çok az zaman alıyor, ancak bunun gibi yerler de bize bu açlık duygusunu kurtarmak için çok fazla olasılık veriyor “diyor Shaila Gatta. Ve şöyle ekliyor: “Neyse ki, firma amacım her zaman ailem oldu. Çok paramız yoktu ve küçükken babam çok çalıştı: çok çalıştı ve annem benimle birlikte, ağladı ve ağladı. Ancak bana verdikleri en büyük değer aşktır”. Ailesiyle ilgili detaylardan sonra, dansçı dans tutkusunu anlatmaya başlar. Rüyasını kovalamak için Shaila hareket ediyor Romaancak toksik bir ilişkinin yaratıldığı bir çocuğa bağlanır. “16 yaşındayken Roma'ya taşınıyorum, maalesef yalnız gitmedim, ama benim kabusum olan bir çocukla. 5 yıl sürdü ve herhangi bir kadına olmasını istemiyorum, aşk daha iyi veya sevilmek için güvensizliklerden yararlanmıyor. Aşk diğerinin güvensizliklerini alıyor ve hazine yapıyor” diyor. “Striscia la Notizia”. Ve şöyle diyor: “Psikolojik şiddet ve zihinsel manipülasyon yaşadım. İkincisi çok sessiz bir şeydir ve hiçbir şey olmanızı sağlar. Nonge ro hiçbir şey, ama uzun zamandır hissettim ve hayatın artık mantıklı olmadığı çok karanlık bir an geçirdim”.