Berke Dikişçioğlu, Türkiye Kaykay Şampiyonu oldu

semaver

New member
Türkiye’de en yetenekli kaykaycılarından biri olarak bedellendirilen Red Bull atleti Berke Dikişçioğlu, Türkiye Kaykay Federasyonu tarafınca düzenlenen, Türkiye Şampiyonası Sokak Disiplini’nde Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye’nin en âlâ kaykaycılarının karşılaştığı turnuva, Eyüpsultan’daki Osmanlı Parkı’nda düzenlendi.

6 yaşından beri kaykay yapan, genç yaşına rağmen girdiği bir hayli gayrette performansıyla dikkat çeken Berke Dikişçioğlu, bu birincilikle mesleğinin birinci Türkiye şampiyonluğuna da erişmiş oldu. Her vakit gayeleri doğrultusunda çalıştığını lisana getiren Berke Dikişçioğlu, “İlk amacım Türkiye Şampiyonu olmaktı. Bu şampiyonalarda hem kendimi geliştirmek birebir vakitte şampiyonluklar elde ederek asıl gayeme gerçek ilerlemek istiyorum. Ne keyifli bana ki Türkiye Şampiyonu olmayı başardım. Artık dünya şampiyonu olma gayeme yanlışsız bir adım daha attım. Her vakit benim yanımda olan ailem ve grubumla bunu başaracağıma inanıyorum. Bu birinciliği her vakit benim yanımda olanlara ikram ediyorum” diye konuştu.

Okumaya devam et...