Balık Patlıcan Tanımı

Beykozlu

New member
Balık Patlıcan Tanımı İçin Materyaller

  • 3 adet patlıcan
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı un
  • 1 çay bardağı mısır unu
  • Yarım çay bardağı galeta unu
  • Su
  • Sıvı yağ
  • Tuz
Balık Patlıcan Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Patlıcanların yapraklarını soyup sapını koparmadan yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
  2. sonrasındasında haşlanan patlıcanlarımızı kesme tahtasına alalım ve uzunlama 2′ ye ondan sonrasında 4′ e bölelim.
  3. Farklı 3 kabın birine yumurtayı çırpalım, başka kaba unu, 3. kaba da galeta ve mısır ununu karıştırıp ekleyelim.
  4. Patlıcanlarımızı evvel una daha sonra yumurtaya ondan sonrasında mısır ve galeta unu karışımına bulayıp güzelce kızdırdığımız sıvı yağda kızartalım.
Balık Patlıcan Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst