"Ayartma Adası"Jenny gözyaşlarına boğulur ve Alessia iki şenlik ateşi ister

celikci

New member
Alessia iki kez şenlik ateşi ister Alessia ve Lino 4 yıldır nişanlıdırlar ve Napoli'de yaşamaktadırlar, kendisini aldattığına ikna olmuşlardır ve onu tekrar görmekten bıkmışlardır. İlk bölümde Lino bekar Maika'ya yaklaştı ve videolardan sonra çok kıskanan Alessia iki kez yüzleşmek istedi: “Çok aptalca davranıyor, bana tam tersini kanıtlaması gerekiyordu ve bunun yerine benim zaten bildiğim ve daha önce söylediğim şeyi gösteriyor.” Daha ileri git, her şeyi engellemek istiyorum. Bunları görünce kendimi kötü hissedebileceğimi biliyor ve umursamadı… Yapmamam gerekirken bile ona hep saygı duydum” diye ağzından kaçırdı kız. Lino ilk şenlik ateşini reddetti: “Alessia çok kıskanç ve sahiplenici, benim hiçbir şey yapmamı istemiyor”. Alessia gözyaşlarına boğuldu ve kumun üzerine şunları yazdı: “Lino str*nz 2024”. Lino ikinci şenlik ateşinde ne yapacak?

Jenny, Tony için gözyaşlarına boğuluyor Jenny ve Tony birlikte Catania'da yaşıyor. Tony, Tony'ye güvenmiyor ve Tony de “koruyucu” ve onun özgürce yaşamasına izin vermiyor. Tony hemen itiraf ediyor: “Birkaç yıl öncesine kadar çifte hayatım vardı. Bazen içimdeki Bay Hyde'ın galip gelmesine izin veriyordum. Sonra beni biraz geride tutan Jenny ile tanıştım. Bu yoldan değişmeyi bekliyorum, Bay Hyde'ım Jenny onu pek tanımıyor, belki de kızlar etraftayken hayal ediyor. Şimdiye kadar başardım ve kilit altında tuttum. O etrafta olmadığında eski hayatım yeniden ortaya çıkıyor, bu kişiliğimi uzak tutan Jenny…”. Cevap çok geçmeden geldi: “Şaka mı yapıyorsun? Çifte hayat ne anlama geliyor? Nişanlısın, ne f… diyorsun?”. Tony onu yurt dışındaki iş seyahatlerine götürmek istemiyor: “Sık sık bu şeyle oynuyorum, çünkü işe yarıyor, böylece daha kendim olabiliyorum. Yurt dışında Bay Hyde biraz daha baskın çıkıyor, bunu hayal edin ama hiçbir zaman onaylanmadı.” Ve gözyaşlarına boğuluyor.

Martina ve bekar Andrea Raul ve Martina, “Temptation Island”ın ilk bölümünde rol alan başka bir çift. İki adam da Roma'da yaşıyor ama birlikte yaşamıyorlar. Çift, 2022'de 6 ay nişanlı kaldıktan sonra 10 ay önce tekrar bir araya geldi. Raul gerçekten kıskanıyor ve kız arkadaşı ile bekar Andrea arasındaki anlık anlayış kesinlikle yardımcı olmadı. Erkek arkadaşıyla sahilde biraz vakit geçiren Martina, “Bir restoranım var ve uzun süredir müşterimi öpücükle selamladığımda bile yaygara koparıyor” diyor. Bu duygu o kadar elle tutulur ki baştan çıkarıcının omuzlarına güneş kremi sürüyor ve Raul öfkeleniyor, şişeleri ve sandalyeleri fırlatıyor. Ve daha yeni başlıyoruz.

İlk çıkış, yükselen reytingler “Temptation Island”ın yeni baskısı için kazanan çıkış, toplam 3.248.000 izleyici ve %24,88'lik payla (ticari hedefin %31,81'i) gecenin mutlak lideri. Filippo Bisciglia'nın ev sahipliği yaptığı belgesel realite ile ilk randevu, 3.804.000 izleyici ve %36,5'lik bir payla zirveye ulaştı. Çok gençler arasında da rekor rakamlar: 15-19 yaş hedefinde ortalama %48,25 pay ve 15-24 yaş hedefinde %47,1 pay. Sosyal medyada patlama: #TemptationIsland İtalya'da ve dünyada en çok tartışılan konu. Canale 5'in yöneticisi Giancarlo Scheri şöyle açıklıyor: “Canale 5'te yazın kült programı olan 'Temptation Island'ın geri dönüşü için gerçekten büyük bir beklenti vardı. Ve yeni baskının ilk bölümüne verilen mükemmel yanıt da bunu kanıtlıyor: Bir kez daha TV'lerdeki harika reytingler ve sosyal medyada binlerce yorum ile gecenin en çok tartışılan konusu olarak onaylanan Temptation Island, Maria De Filippi ve sayesinde sizi eğlendiriyor, duygulandırıyor, ilişkiler üzerine düşündürüyor. Benzersiz ve çağdaş bir tarza ve dile sahip bir ürün yaratan Fascino PGT'deki ekibine ve duygular aracılığıyla yolculuğa ustaca rehberlik eden Filippo Bisciglia'ya teşekkürler. Randevu önümüzdeki Perşembe günü Temptation Island'ın yeni ve heyecan verici bölümü için.