Arkadaşlar hemen hemen tüm öğrenciler ceza mücadelesinde

celikci

New member
Şarkı söylemeye Antonia başlıyor ve “Küçük bir dua ediyorum” şarkısını söylüyor. Hem Ricchi e Poveri hem de Britti ona iltifat ediyor.
Todaro'nun şöyle dediği Alessia ile dansa dönüyoruz: “Karizmanız var, tutkuyla dans ettiğinizi görebiliyorsunuz. Arkanızı kollayın, teknik olarak hareketi biraz kirleteceksiniz. Daha iyi dans etmelisin…”. Ancak Celentano aynı fikirde değil: “O iki kez dünya şampiyonu…” ve bunu yargıca kanıtlamak ve öğrencisini küçümsememek için ona bir pas de yaptırıyor. Umberto şöyle diyor: “Şahsen ben Eylül ayından beri Alessia ile çalışıyorum ve onun teknik olarak çok hazırlıklı olduğunu düşünüyorum, onunla çalışmak bir zevk. Sizde vücudunuza ve tekniğinize dair büyük bir farkındalık görüyorum.” Raimondo, “Niyetim küçümsemek değildi” diye bitiriyor.
Vybes, Jovanotti'nin “Io non m'annoio” şarkısını söylüyor ve Alex Britti iltifat ediyor: “Kendine ait bir akışın var. Sanırım yeni Jovanotti'yi duyuyorum!”
Francesca, Todaro'nun dansla ilgili iltifatlarını alıyor: “Senden hoşlandım, dans ederken cömertsin.”
Şarkı söylerken önce Giocamifaro'yu, ardından hem Ricchi e Poveri'nin hem de Alex Britti'nin çok beğendiği Senza Cri'yi seslendiriyorlar ve Senza Cri'ye şaşırıyorlar: “Görünüşünle şarkı söylemen arasında nefis bir tezat var. Oldukça sıradan görünen bir görünüşünüz var ama şarkı söylerken rastgele hiçbir şey yok. Her şeye çok iyi bakılıyor.”
Todaro, Chiara'yı dans ettiği için gerçekten seviyor ama şöyle diyor: “Çok fazla klas, zarafet ve yeteneğiniz var ama görünüşe göre bunun farkında değilsiniz. Bana göre sen delisin.” Bu karar, Alessia'nın kendi başına yapması gereken işin altını çizen Emanuel Lo'ya yardımcı oluyor ve Celentano'nun öfkesini uyandırıyor.
Şarkı söyleme sırası Mollenbeck'te. Ricchi, Poveri ve Angelo'dan iltifatlar şöyle: “Eğlendiğini görüyorum”, Angela ise: “Biraz gerginlik olması normal”. Ilan, Pettinelli'nin takımında ilk performansını sergiliyor. Alex Britti, iyi tekniğe rağmen şarkı söylerken çok fazla gerginlik ve ıstırap hissettiğini söylüyor.
Bu noktada Ilan, Zerbi'nin takımdan çıkarılmasının ardından söz söyleme fırsatını değerlendiriyor: “Benim yerime bir hafta önce gelseydin daha iyi olurdu. Müdahale edecek zamanım olmadı.” Ancak Zerbi, kendisine yardım etmek ve elinden gelenin en iyisini yapmak istediği için geciktiğini söylüyor. Bloklarınız üzerinde çalışmalısınız…”: Maria De Filippi araya giriyor ve Ilan'a dönüyor ve şöyle diyor: : “Hayal kırıklığına mı uğradınız? Önce söyleyin, bunu söylemek insanidir.”
Daniele için Michele ile ikili geçiş. Todaro onu çok seviyor ve onu şimdiden finalde görüyor.
Jacopo Sol kapak yarışmasında ilk kez sahneye çıktı ve Ricchi e Poveri'den övgüler aldı. Luk3 bunun yerine The Kolors ve Elodie'nin “Pensare male” şarkısını söylüyor ve jüri üyeleri arasında kafa karışıklığına neden oluyor. I Ricchi e Poveri Luk3 için iyi şarkı söyledi ve bir karakter: “Buna biraz daha inanmalısın”.
Son şarkı söyleyen öğrenci Nicolò, Alex Britti ona onu biraz sinirli ve kontrollü bulduğunu söylüyor.
Ricchi e Poveri Noel şarkılarını seslendiriyor.

Dansta Chiara kazandı, Daniele ikinci oldu, Alessia ve Francesca üçüncü oldu, Alessio sonuncu oldu.
Şarkı söylemede Antonia birinci, Senza Cri ikinci, Jacopo üçüncü, Vybes dördüncü, Luk3 ve Nicolò beşinci, Mollenbeck altıncı, Ilan yedinci ve Giocamifaro sekizinci oldu. Meydan okumada Bana Faro ve Alessio deyin.