Anita ve Giuseppe, aşk itirafları

celikci

New member
Samira ile ilişki

Samira ve Beatrice hakkında konuşarak başlıyoruz. Anita’ya göre oyuncu, Giuseppe’nin duygularından ve aralarındaki ilişkiden emin değil: “Ben de öyle olurdu.” Sonra da ısrar ediyor: “Ne düşünüyorum biliyor musun, eğer Sami uyanırsa pes edebilirsin.” Barmen gülüyor ama Anita bir sorun olmayacağının altını çiziyor: “İlk ilgin Samira’ydı ve bu, Beatrice’e karşı hissettiklerinin daha az önemli ya da çok az değerli olduğu anlamına gelmiyor… Bence bu ona bağlı, sen’ eminim”.

Giuseppe’nin yanıtı

Cevabı çok geç gelmiyor: “Aynen ne yaptığımdan eminim, duygularım gerçek ve yanlış bir şey yapmıyorum.” Anita sözlerini şöyle bitiriyor: “Kendine güvenseydi şüphe duymasına gerek kalmazdı. Belki de güvensiz olduğu için biraz kıskanıyordur.”

Anita ve eski sevgilisiyle ilişkisi

Odak noktası daha sonra kıza kayar, Giuseppe onu kendi duygusal durumunu da açıklığa kavuşturmaya teşvik eder, arkadaşına eski erkek arkadaşı Edoardo’yu özleyip özlemediğini ve özellikle Vittorio’nun ona olan ilgisini ifade etmesinden sonra hâlâ onunla yeniden denemek isteyip istemediğini sorar. o. Anita sakin olduğunu söylüyor: “Mesele aramızda, bu benim sorunum, onun değil. Yalnız kalmak zorunda kalırsam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum…”. Anita, Vittorio ile özel bir ilişkisinin olduğunun altını çiziyor: “Arkadaşız ama sonu nasıl olacak bilmiyorum, ne istediğimi bilmiyorum… Hiçbir zaman başkasına karşı bir şeyler hissetmedim, şimdi de hissetmiyorum. Neyin gerçek olduğunu, neyin olmadığını bilmiyorum; bir şey hissettiğimde bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum.” İkisi sarılır, birbirlerine bakarlar ve tatlı ve arkadaşça bir şekilde “Seni seviyorum” derler.