Amici 2023, yayınlanmayanları sunuyor: İşte sıralama

celikci

New member

Tgcom24
“Amici 2023″te Wad, Petit'i ödüllendiriyor: “Sen 2024'ten kalma bir kartpostalsın”

İlk teklif eden küçük “Mammamì” adlı şarkı “iki çocuğun diskoda buluştuğu bir yaz gecesini anlatıyor. Ona bakıyor ve ondan kaçıp geceyi birlikte geçirmesini istiyor. Wad şarkıyı dinledikten sonra çok memnun: “Bu bir DJ'in 'banger' diyeceği türden bir hit. Bu, Sangiovanni, Geolier ve Rhove arasında bir kart oyunu: son yıllarda müzikte devrim yaratan üç sanatçı, Napoli, Afrobeat ve French var: 2024'te işe yarayan her şey”.

Sarah'ın seksi intikamı

Sahneye varıyor Sara “Sexy Magica, geceyi sanki son gecenizmiş gibi yaşamaktan bahseden bir parça. Sadece müziği düşünmek ve eğlenmek” ile. Ayrıca onu uzaktan alkışlayan DJ'i de etkiledi: “Bu bana şunu düşündürüyor: 'Verin! Verin! Verin!' Abba'nın 1979'da viral olan bir parçası. O bana veriyor (kapaklarında eski arkadaşları tarafından pansuman yapılmış) ve Latin tadında “Que Pasa”sı. Wad, şarkıyı dinledikten sonra “Latin-urban'ın İtalyan müziğinin DNA'sında olduğunun kanıtısınız. Bu harika bir parça, bir hit”, yorumunu yapıyor.

Wad'in “Amici 2023″te Martina'ya en iyi dileklerini iletiyoruz.

Holden “Randagi, bir ilişkiden ve rüzgara karşı gitmekten bahseden bir şarkı. Şu ana kadar yaptıklarımdan daha hafif bir şekilde” diyor. “Umutsuz şarkıları seviyorum ve büyülü. Çünkü Blanco veya Lazza gibi bu tür sanatçılar genellikle utangaç ve içe dönük oluyor. Parçada içinizdeki çığlığı serbest bırakıyorsunuz ve ben de bunu hissettim. Tebrikler”. Gösterileri kapatmak için orada Martina (son bölümde Sofya'ya karşı yapılan ikinci turda kurtarılan kişi) bitmiş bir aşk hikayesini anlatan “Senin gibisi yok” ile. O da Wad'e derinden dokundu: “Kalbimi kırdı. Kategoriniz tüylerimi diken diken ediyor ama yıl 2024 değil. Bu aynı zamanda bir katma değer de olabilir çünkü bu yarışı kazanırsanız zamanın ötesinde olursunuz.” Eve döndüklerinde çocuklar notlarını ve sıralamadaki konumlarını keşfederler. En alt basamakta Martina (7) ve Mida'nın (7,5) hemen üzerinde yer alıyor. Podyumda Holden (8), Sarah (8.5) ve Petit (9).