“Amici 2023″te Lorella Cuccarini, Kia ve Sarah'yı karşılaştırıyor

celikci

New member

İle Arkadaşlar Lorella Cuccarini, Kia ve Sarah'yı karşılaştırıyor - fotoğraf 2

Tgcom24
Sarah ve Kia: Cover'ların ve yayınlanmamış şarkıların karşılaştırılması

Altın formaların Holden, Martina ve Marisol'a verilmesinin ardından akşam saatlerinde yer sayısı giderek azaldı. Geçtiğimiz günlerde Rudy Zerbi, Malia ve Lil Jolie'nin yeteneklerini test etmiş, aynı zamanda rahatsız olan Anna Pettinelli'yi de üç kritere göre Ayle ve Nahaze ile aynı şeyi yapmaya davet etmişti: tonlama, yazma yeteneği ve yorumlama. Lorella Cuccarini de aynı şeyi yaptı ve Kia ile Sarah'dan yayınlanmamış şarkıları ve cover'ları seslendirmelerini istedi. Sarah, yayınlanmamış “Mappamondo” ile buzları kırıyor, ardından sıra Adele'in “When We Were Young” şarkısını yorumlamayı seçen partnerine geliyor. Sarah sahnenin ortasına dönerek Meghan Trainor'un “Lips Are Movin” şarkısını ve ardından Kia'nın “Iena” şarkısını söyleyerek sahnede nasıl geliştiğini gösteriyor. Öğretmen, “Üzerinde çalıştığınızı görüyorsunuz, daha da doğal olabilirsiniz. Bazı kodlanmış hareketler vardı ama siz bunları deneyimlediniz” diye iltifat ediyor.

Öğrencilerin öz değerlendirmesi

Değerlendirme anı gelir ama önce Lorella kızlardan performansları hakkında fikir beyan etmelerini ister. Sarah, “Kendimi iyi hissettim çünkü sahnede çok daha iyiyim. Önceden daha gergindim ama şimdi sakinim, belki biraz daha yer açabilirdim ama sadece ikimiz olduğumuz için bu zordu” diyor Sarah. Kia, ilgi odağı haline gelip ayrılınca gelişebileceğinin farkında: “Bunun üzerinde çalışıyorum, kendime güzel olduğumu ve bunu yapabileceğimi söylüyorum. Ben bu yere layıkım ve bunu hak ediyorum.” Verdiğimden fazlasını vermem lazım, üç katını verebilirim.”

Lorella Cuccarini'nin kararı

Öğretmen daha sonra ikisinden de diğeri hakkında hayran oldukları bir şeyi söylemelerini ister: Sarah için Kia'nın güçlü noktası şarkı söyleme yoğunluğudur; partneri için ise Sarah'nın en büyük özelliği vokal tınısıdır. Yolculuklarını değerlendiren Cuccarini, bunların iki farklı hikaye olduğunu kabul ediyor. Sarah başından beri “Friends”deydi ve yazısını geliştirmesi gerekse bile çok fazla büyüme fırsatı buldu, Kia'nın ise ritmik parçalar üzerinde çalışması ve sesini daha özgür bırakması gerekiyor.