Amici 2023, on altıncı bölümde Giovanni'nin gömleği askıya alındı

celikci

New member
Tgcom24
Nicholas ve Kumo'nun performansının ardından stüdyoda hararetli tartışma

Giovanni ile dansla başlıyoruz, ardından Petit ile şarkı söylüyoruz ve ardından öğretmen Alessandra Celentano'dan 3 alan Lucia, Nicholas (“Ne kadar tahta olduğunu, ne kadar fakir olduğunu görebiliyorsun” yorumunu yaptı), Holden (Michielin) şöyle diyor: “Gerçekten bravo, bu parça çok karmaşık, bravo”), Kumo. Celentano'nun can sıkıntısından şikayet etmesi üzerine stüdyoda tartışma çıktı ve Kumo öğretmene şöyle dedi: “Buraya bir dansçı olarak akıcılığım için geldim, ben' üzgünüm”.

Ayrıca Marisol'un dansı konusunda da anlaşmazlık var

Martina, Paola Turci şöyle söylüyor: “Bu sesle istediğini yapabilirsin”; Aiello: “Bir ürperti hissettim, tebrikler”. Sıra Celentano-Kumo çatışmasının ardından yanlış zamanda düşen Marisol'a gelir. Emmanuel: “O, güzel niteliklerine dayanıyor, gördüğüm şey hep aynı… açlık, arzu eksikliği, ki bunlar henüz yok… yoğunlukta bir değişiklik var”. Marisol şöyle yanıtlıyor: “Kendimin birçok yönünü getirmiş gibiyim.” Celentano buna 8,5 puan verdi. Şarkıcı Mida gerilimi azaltıyor. Simone dans ediyor. Kapak yarışında şimdilik Holden ve Martina önde.

Dustin, Celentano'yu Todaro'yla tartışmaya zorluyor

Lil Jolie alkışlamak için şarkı söylüyor. Sonra Dustin'le dans ediyor ve stüdyonun ışıkları yanıyor. Thomas Signorelli'nin yorumu: “Sen uluslararası bir dansçısın”. Raimondo Todaro bunu beğenmedi ve 5 puan verdi: “Hip-hop'u sert ve dayanıksız buluyorum, hatta seksi bile değil.” Celentano, “Yorumunuz çılgınca” diyor. Emmanuel: “Onun sorunu teknik kısım, akıcılık sorunu yok, bazen belki biraz daha az”. Celentano ısrar ediyor: “O iyiydi, nokta.” Testlerde ona 10 verdi. Şu ana kadarki dans sıralaması: Dustin önde, onu Marisol izliyor.

Kia heyecanlandırıyor, dansçı Sofia ve Ayle'ın şarkı söylemesiyle tezat oluşturuyor

Yeni giren Kia şarkı söylüyor ve alkışlar hemen başlıyor. Paola Turci: “Hiçbir eksiği yok, o geleceğin sanatçısı. İnanılmaz bir varlık, güçlü bir ses, her türlü melodiyi yorumlayabiliyor”. Sıra Sofia'da. Thomas: “Güzel, güzel, güzel”. Ancak Celentano test sırasında ona 3 verdi. Ayle şarkı söylüyor. Rudy: “Hep aynısın… kendini tekrar ediyorsun… her şey düz. Yüzündeki ifade yorgun” dedi. Aiello tam tersini söylemişti. Pettinelli “Çok güçlü bir kişiliğin var” diye sinirleniyor.

Dans için Dustin, şarkı söylemek için Kia

Gaia var. Thomas, “Seni dans ederken görmek huzur veriyor” yorumunu yapıyor. Sara'nın şarkısını söylüyor ve stüdyoda bir patlama oluyor. Francesca Michielin: “Kıskanılacak bir vokal çevikliğiniz var, o zor bir parça yaptı ve siz de bunu iyi yaptınız. Aferin, sahnede güzel bir duruşun var.” Peki Pettinelli ne düşünüyor? “Sara büyük alkış aldı, insanlar ayağa kalktı, ben hiçbir şey söylemedim”. Malia performans sergiliyor. İşte dans sıralaması: Dustin, Sofia, Marisol, Gaia, Kumo, Lucia, Simone, Giovanni, Nicholas Şarkı sıralamasında: Kia, Holden, Martina, Mida, Petit, Sarah, Lil Jolie, Ayle, Nahaze, Malia.

Yayınlanmamış olanlar

Lil Jolie, Sarah, Martina yayınlanmamış şarkılarını radyo uzmanlarının önünde seslendiriyor. Stüdyonun coşkusu tam da ikincisinin şarkısıyla patlak verdi. Radyolar “Melankolik bir şarkı ama tende yaşadı” diyor. Ve sonra: “İnanılmaz ses”.

Giovanni, ringde dans ettikten sonra gömleği askıya alındı

Giovanni'yi ringde görevine götüren Celentano, “Küçüklüğümden beri klasik dans eğitimi alsaydım senden hoşlanırdım” diyor. “Sana esprili bir koreografi vereceğim ama bu senin için zor olacak ve hoş olmayan şeyler söylendiğini duyacaksınız”. Todaro: “Giovanni'yi seviyorum ve ona 3 verdim ama gömleğini elinden almayacağım… Kendi disiplinimde temsil edilmek istiyorum ve bunu bunun için alıyorum. Günden güne iyileşiyor. Çok dinler, çabuk öğrenir. Ona gömleği geri vermek için 6 dolar veriyorum”. Celentano, Todaro'yu tutarsızlıkla suçlar ve provokasyon nedeniyle Giovanni'nin gömleğini askıya alır, ancak ona iade eder. Zerby: “Gömleğini tutuşundan, onu elinden alacağım, çıkaracağım”. Öğretmenler çocuklara verilen görevleri tartışırlar. Bu noktada Giovanni gömleği iade ediyor.

Nicholas Celentano'dan berbat bir not aldı, “bu aşağılayıcı”

Aynı zamanda Celentano tarafından bir kez daha Nicholas'a verilen bir görev. “Yetenekli değil, çocukken güzel bir fiziği var ama dans açısından öyle değil – öğretmen ısrar ediyor – benim olmasalar bile tüm genç öğrenciler için büyük umutlarım var”. Beyaz taytla balesine başlıyor. Öğrenci iyiydi ama Celentano'nun notu sıfırın altında, ikili arasında hararetli bir çatışma yaşanıyor. Nicholas şöyle diyor: “Dansçılarıyla anaç davranıyor, benimleyken ise başka bir muamele uyguluyor – Sıfırın altındaki oylar aşağılayıcı, beni tüm İtalya'nın önünde küçük düşürüyor ve kendini aptal durumuna düşürüyor”.