Alex Schwazer’in “Big Brother”daki hedefleri

celikci

New member
“Büyük Birader”in kırmızı kapısından geçtiğini görmeyi bekliyorum. Alex Schwazer Bölümün konukları arasında “Çok doğru” 10 Eylül Pazar günü yayınlanıyor. Sporcu, tarafından açıklanacak ilk resmi yarışmacı Alfonso Signorini realite şovunun yeni baskısı için hikayesini oturma odasında anlattı Silvia Toffanin kariyeri boyunca yaşadığı karanlık anları ve bundan sonraki anlarda yer alabilme hayalini öne çıkarıyor Paris 2024 Olimpiyatları.

“Yapabileceğim konusunda her zaman umutluyum yarışlara geri dön ve bu sefer de durum böyle – başlar İtalya’nın en çok gözetlenen evinde bile amacına ulaşmayı amaçlayan yürüyüşçü – Hazır olup olmadığımı göreceğiz, ama “Büyük Birader”e şu amaçla giriyorum: hikayemi anlat ve ayrıca yapabilmek evin içinde trenBöylece herkes bunun ne anlama geldiğini görebilsin.” Sonra şunu ekliyor: “Psikolojik düzeyde açık havada değil de koşu bandında antrenman yapmak zorlayıcı ama ben bunu ek bir teşvik olarak görüyorum.”

“Orada diskalifiye 7 Temmuz 2024’te sona erecek, ancak umarım azalır çünkü Olimpiyat öncesi yarışların hepsi daha öncedir” diye açıklıyor ve yarışların tadını yeniden çıkarmak için gereken kararlılığı gösteriyor. Böylece Schwazer kariyerinin en zor yıllarına geri döndü: “Masumiyetimi kanıtlamak için her şeyden önce savaşmak zorundaydık çünkü neredeyse sekiz yıldır yarışlardan uzaktım ancak arada önemli bir süreç vardı. Bozen mahkemede benim olmayan bir ortam.”

Hissettiğimizi yüksek sesle yineliyoruz adaletsizliğin kurbanışöyle ekliyor: “2016’da yarışlara geri dönmek için birçok engeli aşmak zorunda kaldım, bunun mutlu yılların başlangıcı olması gerekiyordu ama 2012’den bile daha kötüydü. Bu durumda diskalifiye cezası çekmek zorunda kaldım. hataları olanoysa bu durumda durum farklıydı.”
Ve yine: “En kötü an, Rio de Janeiro Ertesi gün yarışmak yerine eve dönmek için havaalanına geri döndüm.”

Hakkında konuştuktan sonra depresyonBir uzmanın da desteği sayesinde bu zorlukların üstesinden gelen Alex Schwazer, daha sonra gülümsemesini kaybetmeden kendisine her zaman destek olan eşine saygı duruşunda bulunmak istedi: “Yaptığımız her şeyi başardık. Zor zamanlar“. Ve yaklaşan deneyim hakkında “Büyük Birader” evinde şunu ekliyor: “‘GF’ için olmasını umduğum kadar uzun bir süre boyunca evden hiç uzak kalmadım, ama harika olan şey şu ki eşimle birlikte her şeyi planlayıp karar veriyoruz. Birlikte“.