celikci
New member
Anneler Günü'nde annesi Alessandro Venturellioğlan ortadan kayboldu 5 Aralık 2020'de Sassuolo'daki evinden. “Çok doğru” Roberta Carassai, kocası Roberto ile birlikte parmağını işaret ediyor arama sistemi. “Bir hafta sonra ceset aramanın bir anlamı yoktu; onu hâlâ hayattayken aramak zorundaydınız” diye açıklıyor. Alessandro'nun ebeveynleri için 40 aylık sessizliğin ardından her gün daha da zorlaşıyor ama umutlarını kaybetmiyorlar. “Onu bulmak için yaşıyoruz” onlar söylüyor. Ve annem: “Oğlumun yardım edilmeye hakkı var”.
Alessandro Venturelli'nin girmiş olabileceği hipotezi üzerine mezhep Roberta Carassai, dış dünyayla temas kurmasını engelleyen “kesinliğin olmadığını” iddia ediyor. “İşlerin kesinlikle böyle olduğunu söyleyemem, bazen işlerin krize girdiğini, birinin elinde olduğunu düşünüyorum. birinden kaçtığını“. Görüşme sırasında ebeveynler geriye bakıyor Son günler Alessandro'nun evindeki hali, büyüyen bir huzursuzluğun damgasını vurmuştu. “Büyümesi gerektiğini söyledi ve bizi onu yıllarca camdan bir kubbe altında tutmakla suçladı.”

Alessandro Venturelli'nin girmiş olabileceği hipotezi üzerine mezhep Roberta Carassai, dış dünyayla temas kurmasını engelleyen “kesinliğin olmadığını” iddia ediyor. “İşlerin kesinlikle böyle olduğunu söyleyemem, bazen işlerin krize girdiğini, birinin elinde olduğunu düşünüyorum. birinden kaçtığını“. Görüşme sırasında ebeveynler geriye bakıyor Son günler Alessandro'nun evindeki hali, büyüyen bir huzursuzluğun damgasını vurmuştu. “Büyümesi gerektiğini söyledi ve bizi onu yıllarca camdan bir kubbe altında tutmakla suçladı.”