celikci
New member
“Verissimo”nun oturma odasındaki konuklar, iki kuzen Alessandra ve Rosita Celentano duygusal durumlarından bahsederler. Alessandra Celentano, Rosita'nın birkaç yıl önce yayınladığı “Tanrıya şükür boynuzlarım var” kitabına atıfta bulunarak, “Sanırım hiç boynuzum olmadı, 14 yıldır iffetli olmam tesadüf değil” diye başladı. “Onlara her zaman sahip oldum, ancak Alessandra'nın üç erkek arkadaşının çarmıha gerildiği göz önüne alındığında böyle düşünmesi normal. Boynuzlar ilişkiler üzerinde ağır bir yük oluşturuyor, bu yüzden bence koşullar uygun olduğunda bir ceza verilerek affedilmeleri gerekiyor. ikinci şans” diye yanıtlıyor Rosita.
“Bugün bu sorunlarımız yok. 14 ve 5 yıldır iffetliyiz. Sahibiz butiği kapattı Amanda Lear'ın dediği gibi. Menopoz bizi değiştirdi” diye konuştu güçlü bir dostlukla birbirine bağlanan iki kuzen. “Menopozu menopozdan önce bitirdim çünkü ben kaderci bir insanım: bir şeyin olması gerekiyorsa olur. Hiç aramadım ve kimseyi aramıyorum, eğer bir şey olursa ve buna değerse bu harika ama onun dışında ben bu halimde iyiyim, sevgilerim ve dostluklarım var. Benim durumumda bunun artık olmayacağını düşünüyorum, diğer alışkanlıklara uyum sağlamak benim için zor. çok titizim” diye tamamladı dans öğretmeni.
“Bugün bu sorunlarımız yok. 14 ve 5 yıldır iffetliyiz. Sahibiz butiği kapattı Amanda Lear'ın dediği gibi. Menopoz bizi değiştirdi” diye konuştu güçlü bir dostlukla birbirine bağlanan iki kuzen. “Menopozu menopozdan önce bitirdim çünkü ben kaderci bir insanım: bir şeyin olması gerekiyorsa olur. Hiç aramadım ve kimseyi aramıyorum, eğer bir şey olursa ve buna değerse bu harika ama onun dışında ben bu halimde iyiyim, sevgilerim ve dostluklarım var. Benim durumumda bunun artık olmayacağını düşünüyorum, diğer alışkanlıklara uyum sağlamak benim için zor. çok titizim” diye tamamladı dans öğretmeni.