Beykozlu
New member
Airfryer’de Karnabahar Kızartma Tanımı İçin Malzemeler
Not EkleTarifi Yazdır
- 1/2 (yarım) karnabahar
- 2 adet yumurta
- 2 su bardağı un (Biraz tuz ekleyin)
- 2 su bardağı galeta unu (Pul biber karabiber tuz ve sarımsak tozu ekleyin)
- Sıvıyağı (Sprey ile eklenecek)
- Sarımsaklı yoğurt
- Yağlı sos (Sıvı yağ ve kırmızı pul biber)
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharı yıkayıp kalın dilimler halinde kesin.
- Sırasıyla una, akabinde yumurtaya ve galeta ununa batırın.
- Air fryer’e yerleştirin.
- 400f’de (200c) altın rengini alana kadar 20 dakika karıştırarak ve 2-3 kere sıvı yağı püskürterek pişirin.
- Üzerine biraz yoğurt/sarımsak karışımı ve biraz yağlı sos ekleyin.