Ağabey, Rosy Chin ve kocası Paolo'nun sürprizi

celikci

New member
30 Aralık 2023 23.55

Adamın bu olay için hazırladığı akşam yemeğinin önünde realite yarışmacısı, “Bu bana bir rüya gibi geliyor” yorumunu yapıyor

Öpücükler, sarılmalar ve sevgi mesajları, bu güzel sürprizin çerçevesini oluşturuyor. Pembe Çene evine giren kocası Paolo'dan alıyor “Büyük kardeş” ona doğru enerjiyi vermek ve ona romantik bir akşam yemeği hazırlamak. Esnasında yirmi dokuzuncu bölüm 30 Aralık Cumartesi günü Canale 5'te prime time'da yayınlanan realite şovunun ardından yarışmacı, dokunaklı bir an için Hovel'e taşınmaya davet edildi: “Hem ben hem de çocuklar seni çok özlüyoruz”, diye yorum yapıyor çocuk, sonrasında karısını görünce üç aydan fazla mesafe, en ufak bir sağlık belirtisi bile saklamadan kıskançlık onun açısından.

Paolo'yu yeniden görmenin büyüsüne kapılan Rosy'nin ilk sözleri “Bana bir rüya gibi geliyor” oldu. Oturma odasına dönüp evin diğer kiracılarına katılmadan önce, “O orada olmasaydı bu rüyayı ve bu yolculuğu yaşayamazdım” diye ekliyor.

Ancak gecenin tek sürprizi Rosy Chin değil. İnci Vatierohikayesini paylaştıktan sonra Süperledbabası Alessandro'ya tekrar sarılma fırsatı bulurken Letizia Petris annesi Sara'yı yeniden bulur.