90 gün: Desteğin bitiminden sonra Windows 10'da Microsoft-365 uygulaması

Adanali

Member
Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Yayınlamadan önce teknik yardım ve editoryal revizyon ile çevrildi.

Bir daha gösterme.

Microsoft, 90 gün içinde Windows 10 22h2'yi hatırlar. Üretici ayrıca, eski işletim sisteminin bir parçası olarak Microsoft-365 uygulamalarının desteği için programı da belirtir.

Windows Health web sitesinden gelen mesajların merkezinde Microsoft, Windows 10'un sonunu hatırladı. 14 Ekim'de veya 90 gün içinde, Home, Pro, Enterprise, Eğitim ve IoT Enterprise sürümlerindeki Windows 10 22H2 hizmetinin sonu Redmonder'ı teyit ediyor. Aynı zamanda, bu aynı zamanda Windows 10 2015 LTSB ve Windows 10 IoT Enterprise LTSB 2015'in desteğinin sona ermesi anlamına gelir. Ekim ayında, bu sürümler en son güvenlik güncellemelerini alır, daha sonra bunları en son güvenlik tehditlerinden korumak için daha fazla güncelleme yoktur.

Ancak, kapsamlı destek programında (Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri, ESU) özel olarak kullanılan Windows 10 PC'lerinin bulunma olasılığı vardır. Microsoft, Haziran ayı sonunda ayrıntıları tartıştı. Özel müşteriler ayrıca “ücretsiz” güvenlik güncellemeleri alabilir, ancak Microsoft Online Hizmetleri kullanmalı ve verileri orada bırakmalıdır.

Ofis'in Windows 10-Upport Uç'a göre kullanımı

Şimdiye kadar, Haziran ayı sonunun bir başka destek belgesi, Microsoft-365 uygulamalarıyla veya Microsoft Office ile olan durumu açıklayan çok az ilgi gördü. Şimdiye kadar, Microsoft'un 2028 yılına kadar Windows 10'daki MS365 uygulamalarına destek vererek iş alanı için üç yıllık sürümü desteklediği açıktı.

Ancak Microsoft, hangi şubenin desteğin ne kadar sürdüğünü daha kesin olarak tartışıyor. Sonuç olarak, Windows 10'daki Microsoft-365 uygulamalarına sahip cihazlar, 2608 sürümü yayınlanana kadar gelecekte güncellemeler alacaktır. Bireyler ve aileler için versiyonlar da dahil olmak üzere “Mevcut Kanal” Ağustos 2026'ya kadar güncellemeler alır. Aylık kurumsal kanal, Ekim 2026'ya kadar yazılıma benzer fincanlar ve altı aylık (altı aylık) kurumsal kanal alacak. Ancak güncellemeler sadece güvenlik sorunlarını içerir. Destek Windows 10'da kullanılacak şekilde izlenebilirse, çözüm Windows 11'e geçiş yapmaktır.

BSI ayrıca desteğin bitiminden üç ay önce bir uyarı açıkladı. Daha fazla güvenlik güncellemesi olmadan, Windows 10 Ekim ayından itibaren güvenli olmayacak, kullanıcılar güncelleme veya alternatif bir işletim sistemi aramalıdır, ancak önce bir veri yedeklemesi önerilir.

(DMK)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara olan bağlantılar, 7 günlük daha büyükse veya çok sık çağrılmışsa gerçekleşmez.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Şimdi yükümlülük olmadan bir hafta deneyin – yükümlülük olmadan!